silownia
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Nie sadze, bede zbyt napakowany, zwlaszcza ze mam 178cm wzrostu. Co innego jakbym mierzyl z 190...
ta ja mam 171 i co z tego pamietaj to Ci niegrozi chyba ze bierzesz koks , naprawde b. dlugo trzeba cwiczyc by sie napakowac (naturalnie)
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Maverick pisze:Chyba ze bede bral odzywki. Ale i tego nie zamierzam.
odpoiednia dieta i wiele osiagniesz bez odzywek->np ja
- Craxa Girl
- Bywalec
mysle ze niektorzy nie maja pojecia o tym co mowia, bo dieta jest podstawa jezlei w ogóle cwiczysz na silowni, a jesli chodzi o napakowanych bykow to spojrze jest w polsce taki zawodnik moj kolega co wazy okolo 100 kilo alczy w klatkach<vale tudo>wpisz michal materla albo cipek i na pewno znjadziesz chlopak wazy 100 kilo ma okol 180 a wyglada zajebiscie jest dobzre wrzezbiony i w ogóle troche juz trenuje bo okolo 4 lat na silce nie mowiac juz o bjj itp. a po drugie primo jezeli chodzisz na silwo i choc troche masz do tego ikry to wiesz jak jest jak sie trenuje,odrazu mowie ze moja ksywka nie ma nic wspolnego ze bralem jakis koks dostalem ja poniewaz zaczelam cwiczyc na silce to juz troche minelo i sie rozroslem i wcale nie jestem jakis tam wielki i dlatego ja dostalem jeste jeszcze jeden powod ale tego nie musze mowic, a odzywki to uzupelnie diety ktorej jak sadze nikt nie potrafi sobie ulozyc...ja sam waze okolo 89 kilo i mam 180 cm wzrostu i nie mowie ze jestem wolny bo gwarantuje ze wiekszosc z was nie utzrymala by sie na nogach dluzej niz 10 sec(nie tylko cwicze na silce)nie wirzcie ze ktos jest duzy to jest wolny to nie prawda,zreszat dla niektorych wielkosc dziala jak plchat na byk i odwrotnie
nawet na taka rzezbe wiesz mi musial pracowac miesnie potrzebuja czasu do zregenerowania sie dlatego cwiczy sie np co dwa dni a nie codziennie bo to jest bez sensu a zeby sie dobzre regenerowaly to potzrebne im witaminy itp rzeczy wiesz mi dieta choc troszke jest potrzebna znam sie na tym...a co do wlaki to masz racje psychika to 3/4
sukcesu
sukcesu
a czy ja mowielm o diecie wysokobialkowej?chyba nie mowielm ogolnie o diecie ktora zapewni ci norlane funkcjonowanie,kazdy kto cwiczy wie ze jesli ma wysilek to traci weicej energi a trzeba ja czyms uzupelnic...jest to dosc dlugi temat moim zdanie a rozwalaja mnie niektorych wypowiedzi ale to juz moja sprawa,moim zdaniem nie powinni sie wypowaidac osoby ktore nie maja pojecia o ty i o tamtym bo tylko wprowadzaja ludzi w blad a facet ktor ie o to zaplytal chyb sam wie jezeli doszedl tam do 41 czy 42 cm w lapie co powinien robic wiec jest to bez sensu bzoe az mnie to denerwuje, nie wiem po co bylo to zadane pytanie czy nie mam racji
wiesz tu jest tylko pare osob ktore silowni widzialy na oczy a moze polowa z nich chodzila regularnie nie wiecej niz 8 tyg:D
wiec nici z rozwiniecia tematu.........
wiec nici z rozwiniecia tematu.........
kiedy przestać? jak nie brałeś koksów to nie problem,możesz przestać w każdej chwili i to będziesz wyglądał spoko, ja osobiście nie uważam ze trzeba być jakoś super zbudowany by wyglądać atrakcyjnie, jeśli chodzenie na siłownie sprawia Ci przyjemność to chodź dalej tylko rzadziej i rób ćwiczenia na rzeźbę a nie na masę. Granica pomiezy "kupą mięsni", a dobrze zbudowanym facetem nie jest znowu taka cienka, grunt żebyś sie podobał sobie, to jest najważniejsze
pozdrawiam
pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam