Moderator: modTeam
moon pisze: Jedno stojace (bylam, nie wygodne to dla mnie)
moon pisze:Czyli pewnie blada pozostane, bo guciow w stylu samooopalaczy nie tkne.
ja tez, po tym jak ich pouzywalam. Nie lubie mazidla, ktore czesto sie zle rozsmaruje, ktore trzeba regularnie uzywac i wyglada fajnie tylko przez jakis czas, bo gdy chcesz przerwac stosowanie to konczysz z zolta skora.Ona_Mika pisze:Moon też miałam wcześniej takie przekonanie do samoopalaczy
Ona_Mika pisze:moon napisał/a:
Czyli pewnie blada pozostane, bo guciow w stylu samooopalaczy nie tkne.
Moon też miałam wcześniej takie przekonanie do samoopalaczy, ale gdzieś w necie przeczytałam na forum że dziewczyny chwalą Johnson's Holiday Skin i że jak po dłuższym używaniu występują jakieś plamy to ściera się je np peelingiem, wtedy pomyślałam że go kupie i spróbuje i byłam naprawdę zadowolona, już jestem przy końcówce 2 opakowania. Naprawdę polecam, bo to nie jest zwykły samoopalacz tylko balsam z dodatkiem samoopalacza, świetnie nawilża i daje śliczny kolorek
ja tez, po tym jak ich pouzywalam. Nie lubie mazidla, ktore czesto sie zle rozsmaruje, ktore trzeba regularnie uzywac i wyglada fajnie tylko przez jakis czas, bo gdy chcesz przerwac stosowanie to konczysz z zolta skora.
Marissa pisze:A co powiesz dziewczynom, które mają suchą skórę, skórę łuszczącą się, skórę chropowatą, której nie da się pozbyć?
Czy to cudo w postaci samoopalaczy również będzie takie zajebiste jak to opisujesz?
księżycówka pisze:Sek w tym,z e oni pisza ze po 3-4 dniach codziennego uzytku juz jest efekt
Dzindzer pisze:Ja uwielbiam chopdzic do solarium, sie połozyc i grzać. Raz że to ciepełko, dwa to humor mam lepszy
lollirot pisze:wszystko to fajne, ale ja sobie taką przyjemność funduję naprawdę od święta
księżycówka pisze:do normalnej i ciemnej karnacji (ja ma raczej jasna)
U mnie jest "ulepszona formuła". SzitOna_Mika pisze:Więc dziewczynki jak chcecie być ciemniejsze to szukajcie balsamów z takim napisem, jest na górze
Balsamem do ciala na twarz? <boje_sie>Ona_Mika pisze:codziennie na twarz
To nie zwidy. Według instrukcji kolor powinnien ujawiniać się dopiero po 3-4 dniach regularnego stosowania. Praktycznie jest tak, że już od pierwszego dnia czlowiek zaczyna się robić żółty... z kazdym dniem coraz bardziej. Ja kupiłam latem, uzywałam trochę ale gdy zaczełam robic się jak cytryna to wyrzuciłam.księżycówka pisze:Uzylam tylko raz jak na razie i nie wiem czy to tylko moje zwidy czy nie, ale czuje sie bardziej zolta
Cholera jasnaJawka pisze:już od pierwszego dnia czlowiek zaczyna się robić żółty... z kazdym dniem coraz bardziej. Ja kupiłam latem, uzywałam trochę ale gdy zaczełam robic się jak cytryna to wyrzuciłam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 131 gości