co to moze byc??
Moderator: modTeam
co to moze byc??
Od pewnego czasu zauważyłam taki guzek na moim wzgórku łonowym, gdy go dotkne to boli. Nie wiem co to jest troche sie boje. Czy mieliście juz podobny problem? Co robić? Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
czy istnieje prawdopodobienstwo ze bede musiala miec go usuwanego operacyjnie czy cos takiego??
Nie sądzę, że aż operacyjnie ani coś takiego, bo brzmi równie groźnie, jak ta pierwsza możliwość

Z reguły zap. mieszka znika samoistnie
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Cold Princess
- Pasjonat
tez tak mialam - na samym srodeczku na wzgorku - trzymalo gdzies z 2 - 3 tyg., powoli zanika. taka jakby kuleczka srednicy 0,5 cm - cos w postaci zrosta. Jak zobaczylam ten temat to od razu musialam sie zorientowac czy to tam jeszcze jest - bo zapomnialam o tym - i jest takie malutkie i mieciutkie teraz CUś
- Cold Princess
- Pasjonat
- Pasjonat
też coś takiego miałam, trzymało się jakiś tydzień, potem pojawił się mały biały czubeczek to przydusiłam i wyszła ropka, później przez kilka dni pozostawało niewielkie zgrubienie i zeszło. Teraz w tym miejscu nie rosną mi włoski
śmiesznie to wygląda
być spokojną, bo ginekolog nie gryzie i przed wizyta się odświeżyć
Sabina1 pisze:nie odpisaliscie mi na pytanie jak mam sie przygotowac do pierwszej wizyty u ginekologa?
być spokojną, bo ginekolog nie gryzie i przed wizyta się odświeżyć
Sabina1 pisze:nie odpisaliscie mi na pytanie jak mam sie przygotowac do pierwszej wizyty u ginekologa?
Chcesz iść z tym pryszczem do ginekologa, a po co?

To jest problem dla chirurga, ale jak tam jest ropa, to tak właściwie do żadnego lekarza nie trzeba z tym iść
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Cold Princess
- Pasjonat