W nawiązaniu do tematu który opisuje moją obecną dziewczynę zakładam ten temat. Czy ktoś z was ma stwierdzone jeakieś zaburzenia osobowości? Jak sobie z nimi radzi? Czy może udało mu się z nimi uporać? Jeżeli tak to przypomocy leków czy psychologa?
Czy osoby z zaburzeniami mogą byc akceptowane? Czy jeżeli np. na lekach funkcjomują zupełnie normalnie mogą stworzyć udany związek, małżeństwo czy też rodzinę?
Psychiczne zaburzenia osobowości
Moderator: modTeam
Ja jestem tylko ciekawa, czy twoja dziewczyna wie co ty tu o niej wypisujesz
wiesz co
mam pomysl
moze przeslij jej linka niech se poczyta
od razu sie rozgada
bedzie taka rozgadana, ze moze do wielu slow dojdzie mowa ciala
heheheh
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy,
ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu."
ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu."
zalu pisze:W nawiązaniu do tematu który opisuje moją obecną dziewczynę zakładam ten temat. Czy ktoś z was ma stwierdzone jeakieś zaburzenia osobowości? Jak sobie z nimi radzi? Czy może udało mu się z nimi uporać? Jeżeli tak to przypomocy leków czy psychologa?
Czy osoby z zaburzeniami mogą byc akceptowane? Czy jeżeli np. na lekach funkcjomują zupełnie normalnie mogą stworzyć udany związek, małżeństwo czy też rodzinę?
naprawdę mnie przerażasz <boje_sie> Twoja dziewczyna nie była jeszcze u żadnego psychologa/ psychiatry, ba- Ona najprawdopodniej jest zupełnie normalna, a Ty Jej choroby wymyślasz

wątpię, żeby ktoś się tutaj z Tobą swoimi doświadczeniami podzielił
Chaos is a friend of mine