Jawka pisze:jak nie bedzie jej smakować taka niesłodzona, niech doda trochę miodu.
tez czesto miodem słodze rózne herbaty, albo glukoza, czasami tez cukrem brazowym
Moderator: modTeam
2-3 razy dziennie? Ja bym się bała takich ilości- jakby mnie tak na mieście złapala ochota na kibelek...moon pisze:1,5 miesiaca. 2-3 dziennie. MOcne - nie wyjmuje torebki wcale z kubka.
Wstreciucha pisze:Thermo Burner MLO - od miesiaca. Ale nie jestem wiarygodna - bo regularnie mam napady apetytu i potrafie wpylic tyle pustych wegli, ze mi uszami wylaza ;] Waga mi skacze , ale z doswiadczenia wiem , ze bez konsekwencji i przylozenia sie do cwiczen , to i efka zawiedzie. Efedryna mocno pobudza , a niektore Panie chcialyby chudnac siedzac w fotelu , wpierdzielajac efke - no jakis nonsens.
slonko 105 pisze:Pilam zielona i czerwona ble ble bble zeby w ogole wypic to musialam duzo slodzic
Jawka pisze:A tak poważnie, ja nie mówię o nie wiadomo jakim bólu- mówię o zwykłym zmęczeniu fizycznym-
Dzindzer pisze:ale z chromu nie zrezygnuje
Dzindzer pisze:Wstreciucha ja sie tu tak wypytuje bo mnie skutki uboczne bardzo interesuja.
moon pisze:Dzin czy ja wygladam na kogos komu by sie chcialo z lisciasta bawic?Mowie o ekspresowej.
Yasmine pisze:jak to można słodzić?
Dzin, ale nigdzie do Ciebie personalnie nie pisalam.
Wstreciucha pisze:Taka sama leniwa jestes jak ja, jak chodzi o te rzeczy
Dzindzer pisze:Yasmine napisał/a:
jak to można słodzić ?
zrobilam takie same oczy.
Nawet nie tyle, ze nie mam, ale mi niedobrze jest. Dzis zjadlam 4 morelki i mnie nudzi ciagleYasmine pisze:Moon, dalej nie masz apetytu, bo ja dosłownie wciskam w siebie jedzenie i na NIC nie mam kompletnie ochoty. Tak jem bo muszę i nic mi nie smakuje
Mieszam z mlekiem. Kuzyn mi kupil w sklepie dla sportowcow jakims sprawdzonym gdzie sam kupuje.Yasmine pisze:I mam jeszcze pytanie, gdzie kupiłaś ten swój białkowy koktajl ? Mieszasz go z wodą ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości