Candy Killer pisze:ale przy ciezkim treningu codziennym i odpowiedniej diecie non stop
tak
Jakbym wiedziala jaki to trening to moze i bym podolala .
Moderator: modTeam
w aptece na rozowa recepte:]
TedBundy pisze:nie łykajcie bzdur i idiotyzmów
extraho pisze:Candy Killer, a kupiłaś sobie to coś na M?
Candy Killer pisze:c-f nie wiem czy wiesz..ale miesnie sa ciezsze od tluszczu
Yasmine pisze:A mi sie marzy taki bez grama tluszczu. Same miesnie
Sir Charles pisze:Nie dla wszystkich. Jedni wolą pełny biust, większą pupę i lekko zaokrąglony brzuch. Inni mniejszy biust, płaski brzuch i jędrne pośladki. Np ja
Też tak mam czasem. A w innych momentach czuję się wspaniale. Nie wiem, od czego to zależyc-f pisze:czuję się obrzydliwie gruba i nieatrakcyjna
sophie pisze:To mówisz, że thermo nie jest skuteczne. W takim razie co? O ile w ogóle coś jest
Candy Killer pisze:extraho napisał/a:
Candy Killer, a kupiłaś sobie to coś na M?
kupilam to cos jewt ok..dobrze sie czuje tylko ciagle mnie suszy i duzo pic musze.glodu nie czuje takze jakym sie uparla to nie musialabym jesc w ogole ale wiem ze to bez sensu wiec jem male posilki i waga idzie w dol powoli ale idzie
madziorka.m pisze:sophie napisał/a:
To mówisz, że thermo nie jest skuteczne. W takim razie co? O ile w ogóle coś jest
ja jadlam thermo line II i tez nic nie pomoglo i szukamn czegos skutecznego, ale nie wiem czy cos sie znajdzie, bo to ludzie najbardziej polecaja
Niekoniecznie z tego co zauważyłamSir Charles pisze:Od cyklu?
A co to w ogole jest?Candy Killer pisze:kupilam to cos jewt ok..dobrze sie czuje tylko ciagle mnie suszy i duzo pic musze.glodu nie czuje takze jakym sie uparla to nie musialabym jesc w ogole ale wiem ze to bez sensu wiec jem male posilki i waga idzie w dol powoli ale idzie;)
Myślę, że jednak tylko ćwiczenia. To działa A dodatkowa kasa na ew. thermy, l-karnityny itp chyba jednak tylko w błoto idzieMarissa pisze:To wychodzi ze nic nie jest skuteczne
sophie pisze:Candy Killer napisał/a:
kupilam to cos jewt ok..dobrze sie czuje tylko ciagle mnie suszy i duzo pic musze.glodu nie czuje takze jakym sie uparla to nie musialabym jesc w ogole ale wiem ze to bez sensu wiec jem male posilki i waga idzie w dol powoli ale idzie;)
A co to w ogole jest?
Fakt faktem, ja bardzo mało jem, nie dla odchudzania, tylko nie mam potrzeby. Ale waga tego nie pokazuje. Od jutra zaczynam dietę, w tym regularne jedzenie - muszę się zmusić, nie ma innej opcji, bo może metabolizm się ruszy.
sophie pisze:Marissa napisał/a:
To wychodzi ze nic nie jest skuteczne
Myślę, że jednak tylko ćwiczenia. To działa A dodatkowa kasa na ew. thermy, l-karnityny itp chyba jednak tylko w błoto idzie
sophie pisze:Poza tym, widzę na różnych stronach, że to niebezpieczne może być...
Mowisz jak moj ;DD [Tylko on to mowi zjadajac 3 ]Sir Charles pisze:Kebab nie jest szczególnie niezdrowy. Bułka, chude mięso, warzywa i lekki sos...
moon pisze:Skad wziac blonnik zeby te swinswa z jelit wypedzic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości