runeko pisze:a mam damski 'Deep Red'.
ja też. i intense. uwielbiam bossa :-)
Moderator: modTeam
Kemot pisze:Amor Amor
Yasmine pisze:Kemot napisał/a:
"Amor Amor"
no piekny zapach, zgadzam sie![]()
mhm mozna...kupowalas? ja kuilam i podrobe dostalam i to od sprawdzonego niby sprzedawcy..pech chcial ze ja sie znam na perfumach i jezeli jakis zapach lubie to mnie nie oszukaja...same pozytywne komentarze mial to myslalam ze sprawdzony a tu lipa i podroba...na allegro mozna juz od 150 zl kupic
Candy Killer pisze:mhm mozna...kupowalas? ja kuilam i podrobe dostalam i to od sprawdzonego niby sprzedawcy..pech chcial ze ja sie znam na perfumach i jezeli jakis zapach lubie to mnie nie oszukaja...same pozytywne komentarze mial to myslalam ze sprawdzony a tu lipa i podroba...
Candy Killer pisze:a tutaj go dawalas?to poszukam bo nie widzialam.
Candy Killer pisze:wiecej nie kupie perfum na allegro ale zawsze moze sie przydac jakas dodatkowa wiedza
Davidoffa? o ile dobrze kojarze ze to Davidoffa to mi sie tez bardzo podobal. a ja mojemu dzisiaj kupilam z powodu ograniczonego budzetu Nike- Up or Down i zapach bardzo mi sie podoba, nie jest ostry, ale tez nie slodki, troszke korzenny jakbyPogosia pisze:Cool Water
runeko pisze:Teraz mam zestaw pięciu miniaturek Diora, tez perfumy, i też zadna się za bardzo nie trzyma.
lollirot pisze:o jezu, parę lat temu od ojca dostałam taki zestawik. co za smród
Tego lata uzywam Ralhpha Laurena - Ralph.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 58 gości