Skóra w ciazy
Moderator: modTeam
Skóra w ciazy
Yhh .. od jakiegos tygodnia na nozka a dokladniej udach .. porobily mi sie silne zaczerwienie skory , które bardzo piecze ... wyglada to jak odmrozenia - tylko ze juz mrozow nie ma - wiec nie wiem co to moze byc. Skora wyglada na mocno przesuszona i to naprawde mocno - az sie łuszy. Mimo iz smaruje sie balsamem praktycznie codzinnie. Cholernie piecze w trakcie brania cieplej kapieli badz gdy posmaruje balsamem nawilzajacym. Nie wiem - moze to jakies skutki uboczne zaawansowanej ciazy ? Mial cos ktos takiego ? Bo zaarejestrowalam sie do dermatologa , ale mam wizyte dopiero za tydzien do tego czasu to ja chyba padne -- bo to boli
"W uśmiechu jest całe bogactwo człowieka"
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
- Uzależniony
_normalna_ pisze:natasza pisze:A przed wizytą u dermatologa zapytaj w którejś z aptek, może coś pomogą.
lepiej nie ...jak jest w ciaży lepiej nie eksperymentowac
Farmaceutka raczej zna się na rzeczy, a jak nie zna, to odsyła do lekarza. Czasami całkiem kompetentne babki tam pracują.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
- _normalna_
- Uzależniony
natasza pisze:Farmaceutka raczej zna się na rzeczy, a jak nie zna, to odsyła do lekarza. Czasami całkiem kompetentne babki tam pracują.
ja im raczej nie ufam odkąd dała mężowi zamiast maści sterydowej - syrop na kaszel
a w innej zamiast maści pod oko - krolpe do oczu