Dlugie wlosy u faceta
Moderator: modTeam
Dlugie wlosy u faceta
Witam wszystkich Chcialbym sie poradzic, w szczegolnosci dziewczyn. Czy lubicie facetow w dlugich wlosach ? czy wolicie krotkie ? Ja ogolnie mam dylemat poniewaz wiele osob mowilo mi ze wygladam bardzo dobrze w lysej glowie, ale uparlem sie zeby zapuszczac (2 lata) nie jestem bardzo zadowolony ale szkoda mi sciac, sam nie wiem doradzcie pozdrawiam
- _normalna_
- Uzależniony
- Maniak
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=7967
[ Dodano: 2007-03-18, 09:33 ]
[ Dodano: 2007-03-18, 09:33 ]
zrób tak, żeby dobrze się czuć...vespucci pisze: ale uparlem sie zeby zapuszczac (2 lata) nie jestem bardzo zadowolony ale szkoda mi sciac, sam nie wiem doradzcie pozdrawiam
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- ksiezycowka
- Weteran
vespucci pisze:chce podkreslic ze nie jestem typem medala mam blond wlosy, nie chodze w glanach . Po prostu normal guy ale wlosy dluzsze.
Czyli uważasz że metal to typ menela?
Ja kiedyś widziałam takiego przystojnego faceta... Włosy do pasa, czarne, jedwabiście miękkie, lekko faliste. Przepiękne miał włosy, zadbane, lśniące i miękkie. I jeszcze bródka do tego
- unlucky_sink
- Maniak
wypisz wymaluj Charlie kiiedysYasmine pisze:....wlosy zadbane, błyszczące i geste,a do tego kręcone .
mi to wszystko jedno czy facet ma dlugie czy nie, myslisz ze jak znajdziesz kogos majac krótkie/dlugie wlosy, a pozniej zetniesz/zapuscisz to ta osoba cie zostawi?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- jamaicanflower
- Maniak
agata pisze:ale miałam kumpele w liceum co szukała tylko długowłosych co rusz miała innego ale zawsze były długie włosy do tego glany i skórzana kurta....nie moj typ
Czy my się znamy? Przyznaję sie, że całe LO wypatrywałam sobie oczy za takimi długowłosymi facetami. Raz do jednego podeszłam, przedstawiłam się i wyznałam, że choć mi głupio tak prosić, to mam jedno życzenie, by nie ścinał włosków do mojej matury (był młodszy o rok) Na koniec ze swą zwykłą szczerością, bez cienia kokieterii, oznajmiłam, że według mnie jest najprzystojniejszym facetem w Kruczku. Przyjaciółka nie mogła uwierzyć, że to zrobiłam Nie wiem, co sobie o mnie pomyslał, ale włosków nie ściął i do maja mogłam to cudo podziwiać na szkolnym korytarzu Nie wiem, ile w tym zasługi miał mój komplement, a ile to, że wraz z jego siostra należałam do harcerstwa
No i do dziś pozostała mi słabość do długich złotych włosów Z tym, że ja nie przepadam za kręconymi i prostymi. Muszą tak romantycznie falować, jak u mnie
[ Dodano: 2007-03-19, 17:45 ]
vespucci pisze:Czy lubicie facetow w dlugich wlosach ? czy wolicie krotkie ?
Odpowiadam na Twoje pytanie: 95 % facetów, których widziałam w rozmiarze w włosów maxi i mini, zdecydowanie bardziej podobało mi się w długich. Mógłbyś w Pokazach Twarzy wkleić swoją i wtedy ocenimy Ale najrozsądniej zdecydować samemu. Albo niech zdecyduje Twoja dziewczyna (napisała Jamajka, która wybłagała u Promyczka dłuższą grzywkę )
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Dzindzer pisze:moon pisze:vespucci, jednym jest lepiej drugim gorzej w takich wloasach. Od czlowieka zalezy.
dokładnie, nie wszystko kazdemu pasuje. U jednego dlugie moga mnie zachwycic u innego nawet zniesmaczyc, bo tak źle to wyglada.
Popieram, jednak ja wolę, jak facet ma krótkie włosy. Za to mam koleżankę, która szaleje za chłopakami z długimi włosami.
"Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko w tunelu, realista widzi pociąg, maszynista widzi 3 debili na torach..."
-
- Bywalec
Ja uwielbiam takich facetów (oczywicie jesli chodzi o włosy )co maja sredniej długości.
O takie: http://www.fryzury.owocek.pl/fryzury-meskie-1-369.html
tylko o 1 cm krótsze. po prostu szaleje...:D:D:D:D
A mój chłopak ma króciutkie...;/ a szkoda
[ Dodano: 2007-04-01, 19:59 ]
a takich z dłuuuugimi za ramiona czy nawet do pasa to nie lubie....
O takie: http://www.fryzury.owocek.pl/fryzury-meskie-1-369.html
tylko o 1 cm krótsze. po prostu szaleje...:D:D:D:D
A mój chłopak ma króciutkie...;/ a szkoda
[ Dodano: 2007-04-01, 19:59 ]
a takich z dłuuuugimi za ramiona czy nawet do pasa to nie lubie....