Wiem że na pewno dużo się o nich tu mówiło, ale jakoś nie mogłem znaleźć tych tematów, jeśli już o tym było to proszę o linki i przepraszam za zaśmiecanie forum
Male podniesienie swojej osobowości?
Moderator: modTeam
Male podniesienie swojej osobowości?
Tak tak, rzecz o feromonach
chciałbym się dowiedzieć od was- doświadczonych, co sądzicie na ich temat? czy warto zainwestować około 200 zł , czy lepiej kupić sobie ładne perfumy i bluzkę? Prosiłbym o wypowiedzi raczej te osoby, które już spróbowały owego specyfiku :-)
Wiem że na pewno dużo się o nich tu mówiło, ale jakoś nie mogłem znaleźć tych tematów, jeśli już o tym było to proszę o linki i przepraszam za zaśmiecanie forum
- unlucky_sink
- Maniak
vipertomi pisze:czy warto zainwestować około 200 zł , czy lepiej kupić sobie ładne perfumy i bluzkę?
Zainwestuj lepiej te dwie stówy w wizytę u specjalisty.. albo podaruj dzieciakom z domu dziecka na pewno bardziej podziałasz na serce twojej kobiety, a kto wie może i twoje zmięknie..
Na feromony nie warto.. bo to bzdura i kicz..

Ile jest wart świat pełen grubych krat?