Krwawienie z pochwy dzien po stosunku
Moderator: modTeam
Krwawienie z pochwy dzien po stosunku
Czy krwawienie z pochwy i bol na dzien po stosunku jest normalne??
Ja mysle ze Malwina miala na mysli swoj pierwszy raz - jesli sie nie myle, jesli wlasnie o to Ci chodzilo to jest to normalne, ze na nastepny dzien mialas takie objawy ... ale jesli juz wiele razy kochalas sie i za kazdym razem masz takie objawy to radze jakas kontrole u ginekologa, pozdrawiam 
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
Czyli nie mylilam sie - chodzilo Ci o pierwszy raz ...
Nie mialas w takim razie sie czym przejmowac, wszystko dizlao sie u Ciebie normalnie i dobrze ze juz przechodzi
Swoja droga jesli moge zapytac: jak sie czulas podczas pierwszego razu i czy bolalo bardzo?! (no wiesz .. ja jestem przed i dlatego pytam kogos bardziej dosw.) 
Wydaje mi sie ze zawsze choc czasem moze byc tak male ze nie bedize nic widac
I krwawienie musi chyba wystapic od razu. A dzien po... Dziwne by bylo gdyby krwawlilo caly czas. No chyba ze ktos ma mala krzepliwosc krwi. A jezeli przestanie i znow zacznie to znaczy ze jakos sie to podraznilo przez cos.

...a mi się wydaje, że mimo iż krwawienie ustępuje i tak powinnaś udać się do lekarza. Z reguły krwawienie po przerwaniu błony występuje natychmiast a nie dopiero na drugi dzień. A z tego co znam się na medycynie wiem, że każde krwawienie jest najbardziej widocznym objawem chorobowym. Radzę nie lekceważyć tego, jeśli w przyszłości chcesz mieć dzieci.
Jarku jest to normalne, nieraz krwawienie po przerwaniu blony dziewiczej moze trwac kilka dni po stosunku - mialam taka kolezanke, zreszta byla u ginekologa i ginekolog powiedzial ze wszystko jest w normie i wszystko zalezy od organizmu, ona musiala zrobic sobie dluzsza przerwe przed kolejnym stosunkiem ...
Nie ma sie co martwic ....
Nie ma sie co martwic ....