P.S.: a co można zrobić by troszkę nabrała kolorku? nie chcę solarium, bo w lecie i tak nabieram ładnego kolorku:)a za solarium nie przepadam... ale za to mam balsam brązujący, lecz czy są inne metody? Dziękuję za odpowiedzi:*

Moderator: modTeam
jin pisze:Ja tam nie lubie opalenizny po solarkowej u dziewczyn.. Widac szczegolnie u blondynek
C!3k4w4 pisze:mam mleczny kolor cery i jestem brunetką... chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?
mam mleczny kolor cery i jestem brunetką.
C!3k4w4 pisze:chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?
C!3k4w4 pisze:a co można zrobić by troszkę nabrała kolorku? nie chcę solarium, bo w lecie i tak nabieram ładnego kolorku:)a za solarium nie przepadam... ale za to mam balsam brązujący, lecz czy są inne metody?
Pegaz pisze:Wole taką skóre niż opalenizne
krzyniu pisze:a ja nie lubie bladej cery, zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem
krzyniu pisze:zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem
takby bylo jesli by sie nie myla,jamaicanflower pisze:fakt, że nie dba o siebie i tym samym jest nieatrakcyjna![]()
agna 24 pisze:a ja mam mleczna cere, piegi i naturalnie rude wlosy i dla mnie problemem jest opalic sie nawet w solarium.
nigdy nie mialam zadnych kompleksow z tego powodu, ze jestem bladziocha
Joasia pisze:Jak dla mnie opalenizna w środku zimy wygląda sztucznie.
jamaicanflower pisze:Szczerze zazdroszczę![]()
krzyniu pisze:a ja nie lubie bladej cery, zdecydowanie wole opalone dziewczyny a w dzisiejszych czasach nie jest to zaden problem
C!3k4w4 pisze:mam mleczny kolor cery i jestem brunetką... chodzi o to czy waszym zdaniem posiadanie mlecznej cery może być zaletą?
Dzindzer pisze:zumiem, ze Tobie podobaja sie opalone. ale czemu z tego powodu maja sie opalac kobiety
Dzindzer pisze:Ty nie zazdrośc, Ty wklej jakas babgke z taka cera bo nie wiem czy wiem o czym piszecie
krzyniu pisze:skura
jamaicanflower pisze:Kojarzysz zespół Evanescence - wokalistka ma albo skórę, albo makijaż taki mleczny![]()
jamaicanflower pisze:Mam!
jamaicanflower pisze:kremowa, mleczna skóra zawsze mi sie wydawała arystokratyczna, poetycka taka.
jamaicanflower pisze:Kojarzysz zespół Evanescence - wokalistka ma albo skórę, albo makijaż taki mleczny![]()
NIestety nie kazdy. Poznalam taka jedna ruda kobiete kiedys. Ratowniczke - caly okres letni na plazy. I fakt skora opalana na czerowno popalona czasem i kremy itd a potem - blada jak byla. "Rudy typ" tak ma bardziej badz mniej. Dlatego nie lubie rudych.krzyniu pisze:ale opalic sie moze kazdy tylko zalezy od tego jak wiele razy musialby pojsc na to solarium i na jak dlugo pojdz zapytaj sie do takiego punktu po prostu
MI czasem tak. Czasem i perelki wsrod rudych znajde - choc jedynie kobiety. Wsrod mezczyzn zadnego nie spotaklam perelkowatego. Np ta Pani -> http://film.onet.pl/F,11242,plakat.htmlDzindzer pisze:ie podoba mi sie taka chorobliwie blada
moon pisze:Np ta Pani ->
krzyniu pisze:bajecznie jak ta zretuszowana pani
moon pisze:Liczy sie efekt
krzyniu pisze:,agna 24 pisze:a ja mam mleczna cere, piegi i naturalnie rude wlosy i dla mnie problemem jest opalic sie nawet w solarium.
nigdy nie mialam zadnych kompleksow z tego powodu, ze jestem bladziocha
ale opalic sie moze kazdy tylko zalezy od tego jak wiele razy musialby pojsc na to solarium i na jak dlugo pojdz zapytaj sie do takiego punktu po prostu
Yasmine pisze:Mi sie bardzo podoba Amy Lee
agna 24 pisze:nie mam zadnych kompleksow z tego powodu ze jestem blada, nie bede na sile ise opalac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości