dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???
Moderator: modTeam
dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???
mam prośbe jesli ktos z Was zna tego Pana tzn mial z nim do czynienia bardzo prosze napiszcie.. bo czeka mnie wyrywanie ósemek chirurgicznie i syszalam ze on jest doscy dobry..zlezy mi na czasie wiec prosze podpowiedzcie cos bo bardzo sie boje tego zabiegu 

- _normalna_
- Uzależniony
Ja osemek nie mialam wyrywanych - dobrze przed matura zaczely mi rosnac, w wieku 17-18 lat. Tak wiec TFA, sa rozne przypadki
Jak mowilam, mi nic z nimi nie robili, ale znam kilka osob, ktore mialo usuwane. Choc nie w Katowailach czy tam Lublinie (sorry, nie pamietem podtytulu topciu). Nie bolalo (bylo znieczulenie), tylko potem troche opuchlizna sie trzyma...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak mowilam, mi nic z nimi nie robili, ale znam kilka osob, ktore mialo usuwane. Choc nie w Katowailach czy tam Lublinie (sorry, nie pamietem podtytulu topciu). Nie bolalo (bylo znieczulenie), tylko potem troche opuchlizna sie trzyma...
mysle ze szczegoly nie sa potrzebe, chirurgicznie musza byc usuniete- to juz jest przesądzone wiec nie ma sie nad czym rozpisywac. a jesli ktos wyrywal zeba u tego dentysty to na pewno wie cos o tym wiec szczegóły o tym Panu nie sa potrzebne. zalezy mi tylko na tym zeby ktos to dobrze zrobil, bo slyszalam ze ostatnio dziewczynie po usuniecie osemki zrobila sie jakas narośl rakotwórcza.. i dziewczyn asie zalamala zupelnie... i dlatego tak bardzo sie boje bo nie chce zeby mi ktos to schrzanil.. 

milusia_sweet pisze:bo slyszalam ze ostatnio dziewczynie po usuniecie osemki zrobila sie jakas narośl rakotwórcza..
taki przypadek zdarza sie jeden na tysiąc, nie ma sie co tak przerazac
a jak juz tak panicznie sie boisz i nie mozesz znalezc zadnych wiadomosci o tym dentyscie to popytaj sie znajomych ktorzy mieli chirurgicznie wycinane zeby u jakich byli lekarzy jesli ma to pomoc w zwalczeniu strachu to zmien dentyste
jednak mysle ze mozesz isc do tedo dentysty chyba ze wczesniej slyszalas o nim zle opinie a na odwage spytaj sie w gabinecie kogos ile ten stomatolog takich zabiegow juz przeprowadzal. w koncu wiele osob mysi sie poddac wycinaniu ósemek
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
milusia_sweet pisze:no wlasnie mi go polecila moja ortodontka, mowila ze facet sie w tym specjalizuje to jest chirurgia szczekowo twarzowa...
skoro ortodontka Ci go polecila to głowa do góry
milusia_sweet pisze:ale i tak sie boje
rozumiem Twoj strach, to jest naturalne kazdy boi sie o swoje cialo a niektorzy wrecz panicznie

reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Re: dr stom Zbigniew Rowiński zna ktos???
milusia_sweet pisze:mam prośbe jesli ktos z Was zna tego Pana tzn mial z nim do czynienia bardzo prosze napiszcie.. bo czeka mnie wyrywanie ósemek chirurgicznie i syszalam ze on jest doscy dobry..zlezy mi na czasie wiec prosze podpowiedzcie cos bo bardzo sie boje tego zabiegu
no tez miałem wyrywano 8 chirurgicznie, i niestety trafiłem na rzeźników, znaczy 2 asystentki mnie katowały 30 min. , ale przeżyłem mimo ze znieczulenie poczułem po godzinie dopiero:) da się przeżyć tylko po zabiegu trochę dokucza. głowa do góry i powodzonka <browar>