Sens... na boku?
W tak młodym wieku raczej chodzi o to, że ktoś miśkuje sie w "starym" związku, a już zaczął, równolegle drugi związek, gdzie też już się miśkuje.
Raczej o to chodzi moim przedmówcom z tym "bokiem".
Seks,zmęczenie,problemy (proszę o pomoc!)
Moderator: modTeam
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2004, 21:08 przez Mysiorek, łącznie zmieniany 1 raz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ludzie lubią doszukiwać się sensacyjnych hipotez.
We mnie też się coponiektórzy doszukiwali (w temacie o masturbacji), że małe libido, że nudno i w ogóle.
Dobrze, że nie brałaś tych porad na serio :564:
We mnie też się coponiektórzy doszukiwali (w temacie o masturbacji), że małe libido, że nudno i w ogóle.
Dobrze, że nie brałaś tych porad na serio :564:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- taka_jedna
- Maniak
A może on dopiero teraz odstresowuje się od tych komiksów. Bo bardzo często jest tak, że faceci w większości ukrywają to co naprawde czują i wydawało się, że aż tak bardzo się tym nie przejmował a teraz jak już jest po wszystkim to odragowuje to. Krzysiu ma racje, mężczyzna to nie jest maszyna do seksu ale też ma prawo mieć doła i chwile kiedy nic mu się nie chce. na pewno niedługo to przejdzie i będzie wszystko jak dawniej.
Z tym, że nie ma innej dziewczyny na boku to rozumowałam tak, że po co mu starać się znowu zdobywać inną skoro ma już jedną która pragnie zbliżeń. To jak dla mnie by było bez sensu.
Z tym, że nie ma innej dziewczyny na boku to rozumowałam tak, że po co mu starać się znowu zdobywać inną skoro ma już jedną która pragnie zbliżeń. To jak dla mnie by było bez sensu.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Coś w tym jest. Dla mnie to też bez sensu.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.