brysia pisze:Przeżywałam kiedyś wosk na nóżkach i dobrze wiem jaka to masakra....
Każdy ma inny próg bólu, mnie nie boli taka "zabawa".
Moderator: modTeam
brysia pisze:Takim sposobem to można się bać coby cie nie potrącił jakiś autobus jak wychodzisz na ulicę... Jak można się bać swoich własnych włosów... juŻ naprawdę o ciekawszych lękach nie słyszałam
Joasia pisze:No chyba że naprawdę ma się takie fatalne kłaki no to ok - rozumiem
Joasia pisze:Ale po co golić meszek pod noskiem którego nie widać?!
Joasia pisze:Zgoli się kilka razy i będą czarne wąsy
brysia pisze:Trzeba jednak uważać, żeby dla innych to nie było estetyczne.
brysia pisze:Warto takich odczuć nie wywoływać u innych.
brysia pisze:Jak to nie widać?
brysia pisze:Jak dla mnie meszki wąsy pod nosem u szanującej się kobiety są niedozwolone.
Oj tam, juz nie gadaj, kobiety nie gola nog tylko po to, zeby sobie sie podobac
Ja nie potrafie zasnac, jak mam nieogolone nogi i przejade noga po nodze - jak sa nawet krotkie wloski. Masakra. Pod tym wzgledem to chyba jestem skrzywiona, tak samo mam z wlosami pod pachami - musi byc gladko. Wystarczy milimetr i sie zle czuje...TFA pisze:Oj tam, juz nie gadaj, kobiety nie gola nog tylko po to, zeby sobie sie podobac
milusia_sweet pisze:ale wg mnie takie golenie sie wszedzie gdzie sie da to wlasnie jest marnowanie zycia.
milusia_sweet pisze:np nie depiluje rak i nie maluje wlosow
sadi pisze:Rosna pozniej ciemniejsze, grubsze wloski, czy nie?
pani_minister pisze:a ja mam na rekach tak jasne i slabe, ze w zyciu nie przyszlo by mi do glowy te malenstwa golic...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 143 gości