dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Bol w lewym boku ...???
Moderator: modTeam
Bol w lewym boku ...???
Hej mam maly problemik a mianowicie dziewczyne bolalo cos w lewym boku i kazdy mi tam mowili ze to moze byc jajnik ...moze ktoras z kolezanek miala podobne dolegliwosci
Młotek MaM aLe jAkOs NiE mOgE WyBiĆ sObiE gŁuPoT z GłOwY ...
Bolal ja tak jeden dzionek .. i juz nie boli .. zbliza sie jej "prawdopodobnie"okres (napisalem prawdopodobnie bo nigdy do konca nie mozna powiedziec ze bedzie
:D no nie
:D ) wiec moze to byc przyczyna
wczesniej nie miala takich problemow.
"...kurcze przeciesz to moze byc tez cokolwiek innego
moze to trzustka , moze nerka , albo jeszcze inne dziadostwo :547: to nie ma sensu pytac na forum o takie rzeczy , to trzeba koniecznie isc do lekarza !!"
Przepraszam ze pytam o takie rzeczy na tym forum .. ale chyba cos w tym jest .. ZDROWIE...uroda...antykoncepcja
?? :570: Kogos musialem zapytac sie o opinie .. a wiem ze to jest forum na ktorym przebywa duzo kolezanek ...ktore moze mialy podobne problemy 

Przepraszam ze pytam o takie rzeczy na tym forum .. ale chyba cos w tym jest .. ZDROWIE...uroda...antykoncepcja
Wiadomo, mam jednak nadzieje ze masz na uwadze 8 punkt regulaminu:
8. Forum nie jest jakims zrzeszeniem specjalistów do spraw seksu, psychologii, czy jeszcze czegoś innego. Służy jedynie do wymiany doświadczeń, opini oraz zdań zwykłych ludzi, dlatego też nie mogą ponosić oni odpowiedzialności za ewentualne szkody i straty wywołane zastosowaniem się do ich rad i wskazówek. Jeżeli chcesz z sugestii/rady skorzystać - pamiętaj, że robisz to na własną odpowiedzialność.
Mam na uwadze Maverick.. po prostu czasami 3eba sie kogos spytac o rade ... opinie .. forum sie sprzydaje .. moze i nie sa tutaj ludzie z dyplomami medycyny ale czasami zwyczajny szary czlowieczek wie wiecej ze swoich doswiadczen niz osoba ktora ukonczyla szkole i stala sie lekarzem bo jego tatusiek mial duzo $ ...
Odbiegamy od tematu
zeby pozniej nie bylo na mnie 
Odbiegamy od tematu
Tak tak , szczegulnie odpowiedzą Ci po przeczytaniu twego postu , a własciwie to co w nim napisałes , czyli
??? JEDNO ZDANIE
TU KAZDA ODPOWIEDZ JEST DOBRA , wiec nie widze sensu zadawania takiego pytania , jak i odpowiadania na nie , jesli sie głebiej nad tym zastanowisz ....przyznasz mi racje ! :564:
"dziewczyne bolalo cos w lewym boku "
Wybacz , ale mnie dziś tez coś boli w lewym boku , a przeciesz nie mam jajników !
rozumiesz o co mi chodzi , mam nadzieje ze sie nie obrazisz
i kumasz w czym rzecz!!! :566:

"dziewczyne bolalo cos w lewym boku "
Wybacz , ale mnie dziś tez coś boli w lewym boku , a przeciesz nie mam jajników !
rozumiesz o co mi chodzi , mam nadzieje ze sie nie obrazisz

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Kumam kumam Krzusiu ale nie myle sie do konca...
moze i nie umiem precyzowac dokladnie swojego pytania ...ale nie ktore choroby maja pewne oznaki .. tylko i wylacznie dla siebie zarezerwowane... wiec tez mnie troszke zrozum ...a do obrazania sie .. to niee...az taki zly to ja nie jestem :564: