larena pisze:posiłki powinny być wysokokaloryczne
tylko nie te wysokoprzetworzone

Moderator: modTeam
Wstreciucha pisze:dzin, dieta 1000kcal mi nic nie mowi, bo nie wiem co je, jak je, ile posilkow, i czy cwiczy
pumpa pisze:Jak patrze na siebie to mi sie chce. wszystkie spodnie na mnie wisza,zyly juz mi pod wierzch wychodza...
Nie mniej znana mi dieta odchudzajaca [nie stosowalam] jest jedzenie przez 2 tyg tylko bananow i picia wody. Sporo kg mozna zrzucicszilkret pisze:Taka ciekawostka od znajomej kiedyś. Powiedziała że jeśli chcę przytyć to powinnam codziennie jeść dwa banany. Nie pomietam jak to uzasadniła nie mniej jest w tym trochę racji z putktu widzenia zawartości kalorycznej banan.
moon pisze:Nie mniej znana mi dieta odchudzajaca [nie stosowalam] jest jedzenie przez 2 tyg tylko bananow i picia wody. Sporo kg mozna zrzucic [HCoc wiadomo jo-jo i te sprawy]
Sir Charles pisze:Moja ex ważyła 44 kilogramy przy wzroście 170, nie uprawiała kompletnie żadnych sportów, a jadła 5 razy dziennie i to takie ilości, że mi się niedobrze robiło jak to widziałem. I nic. Widziałem ją niedawno - wygląda nadal tak samo. Budowa, przemiana materii i te sprawy i nie za dużo da się zrobić.
matsquad pisze:mowia ze jeszcze tego pozaluje w przyszlosci ze chce nabrac wagi ale ja teraz wygladam jak patyk na wykalaczkach
matsquad pisze:Ale chyba ta silownia to nie glupi pomysltyle ze nie moge sie do tego zabrac.
matsquad pisze:60 kilo
WrednyPesymista pisze:Taa... Pomysł dobry... Ale, co jak nawet lekarz nie będzie w stanie nic poradzić?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 159 gości