Jak badziew kupiałaś....moon pisze:badziewiem.
pod oczami
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Taaa...Jawka pisze:Jak badziew kupiałaś....
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jakos tam pomaga nei powiem. Ale za bardzo to nie. jednak duzo lepiej sprawdzaja sie zele pod oczy i krople.
- jamaicanflower
- Maniak
Yasmine pisze:Tylko mi do tego dochodzi ogromny bol oczu i czerwone zylki od komputera.
Cienie mam prawie niewidoczne, za to ten bol, o ktorym pisze Yasmine jest uciazliwy. I co najdziwniejsze - znika, kiedy uzywam PCeta, a pojawia sie na zakupach (

Naprawde polecacie te krople Visine? Zmniejszaja bol czy tylko niweluja opuchlizne?
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
- ksiezycowka
- Weteran
Pomaga oczom odpoczac. Sa mniej przekrwione mniej opuchniete. Ale rewelacja to jakas super hiper nie jest. Jednak oczy musza po prostu miec czas odpoczac. Tak przylaczylam sie do grona Visine nie wiedziac nawet ze o tym pisalyscie i polecalysmy mam te "zmęczone oczy" bo od kompa w pracy pobudek rano i w ogole mam napuchniete rpzekrwione i lekko piekace oczy. Ale w gruncie rzeczy nie az tak strasznie a mimo to wielkiej ulgi Visine mi nie daje.jamaicanflower pisze:Naprawde polecacie te krople Visine? Zmniejszaja bol czy tylko niweluja opuchlizne?
-
- Pasjonat
Nie będe zakładał nowego tematu. Ja mam taki problem mam straszne wory pod oczami jak by podbite, mam tak od urodzenia nerki mam zdrowe jeszcze jestem biały jak ściana wygląda to czasem okropnie (chyba że mam żeczywiście podbite
).Moje pytanie czy można coś z tym zrobić nerki mam zdrowe oczy też, są jakieś maści itp czy już jestem przegrany z góry.
Dzięki
[ Dodano: 2006-10-15, 18:46 ]
Podbijam i czekam na odp

Dzięki
[ Dodano: 2006-10-15, 18:46 ]
Podbijam i czekam na odp

Co by się nie działo głowa do góry !