moon pisze:No przeciez dlatego to napisalam?:|
Ja też napisałam dlatego żeby podkreślić że jest tylko niezgrabna a nie gruba.
Moderator: modTeam
damian24 pisze:Pytanie będzie z tych raczej głupszychNie pytajcie czemu pytam nawet.
Czy przy wzroście 163 cm waga 50 kg to sporo, średnio czy mało? I nie chodzi mi o indeks BMI, lecz o...eee...kobiałkowatość...Figurę znaczy.
Wiem, że wiele zależy od budowy ciała, kości, itd. Ale czy z tego można coś wywróżyć?
moon pisze:Ja chyba wiem lepiej
good_baby pisze:Liczy sie sylwetka, a nie waga.
moon pisze:Jets i gruba i niezgrabna. Ja chyba wiem lepiej
larena pisze:jak ktos ma tendencje do tycia np w udach to zawsze bedzie cos nie tak i jakas nieproporcja co oczywiscie mozna tuszowac, cwiczyc i ogolnie pracowac nad tym
Miltonia pisze:Niestety prawa rynku sa brutalne i pocieszanie nic tu nie da.
Miltonia pisze:Zyjemy w okreslonej kulturze, spolecznosci i one nas ksztaltuja.
Miltonia pisze:A tu znow pocieszanie, ze waga i figura sa niewazne, bo najwazniejsze, jak sie kobieta ze soba czuje. No prosze Was dziewczyny, wszedzie to przemycicie. Moze i sie znajdzie amator na taka z tluszczykiem, niezgrabna, ale za to pewna siebie i czujaca sie dobrze w swoim ciele, ale to amator! Niestety prawa rynku sa brutalne i pocieszanie nic tu nie da.
Miltonia pisze:o poczytaj sobie na czym polega dobieranie sie w pary i poobserwuj siebie chociazby. Moze cos Ci to da nieidiotycznego. Zycie.
Ale tu nikt nikogo nie pocieszaMiltonia pisze:A tu znow pocieszanie, ze waga i figura sa niewazne, bo najwazniejsze, jak sie kobieta ze soba czuje. No prosze Was dziewczyny, wszedzie to przemycicie. Moze i sie znajdzie amator na taka z tluszczykiem, niezgrabna, ale za to pewna siebie i czujaca sie dobrze w swoim ciele, ale to amator! Niestety prawa rynku sa brutalne i pocieszanie nic tu nie da.
Miltonia pisze:A tu znow pocieszanie, ze waga i figura sa niewazne, bo najwazniejsze, jak sie kobieta ze soba czuje. No prosze Was dziewczyny, wszedzie to przemycicie. Moze i sie znajdzie amator na taka z tluszczykiem, niezgrabna, ale za to pewna siebie i czujaca sie dobrze w swoim ciele, ale to amator! Niestety prawa rynku sa brutalne i pocieszanie nic tu nie da.
sophie pisze:W Kalifornii nowa moda sie pojawila - na rozmiar 0, albo nawet -1!jabłoń pisze:po modelkach to ja tego nie widzę. Tam cały czas wieszaki w modzie.I nowe idealne wymiary mieszkanki stanu i ogolnie aktorek, modelek itp to 85-55-85
Miltonia pisze:A kto ustala, co jest estetyczne? I na jakiej podstawie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 110 gości