Piersi a rozstępy

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 27 gru 2005, 23:27

oki <browar>
Awatar użytkownika
szachownica
Początkujący
Początkujący
Postautor: szachownica » 30 maja 2006, 21:35

Na rozstepy pomaga KOLAGEN firmu Colway ..... swiezo powstale rozstepy wygladzaja rozjasniaja i czasem nie zostaje nawet po nich slad.... !! uzywam i jak narazie to mi sciemnaialy ale taka jest kolej rzeczy...!! Pozdrawiam i serdecznie polecam
Grace

Postautor: Grace » 24 cze 2006, 12:47

I ja muszę się tu wpisać, zauważayłam, że zrobiły mi się ostatnio rozstepy na pośladkach, są nieznaczne, myślę , że skoro to są początki to będę mogła jakoś zaradzić im. Jak myślicie? I wiem, że to dlatego, że schudłam, ale nie z mojej winy :( Kurcze ja się do nich nie zamierzam przyzwyczajać, a jak najszybciej pozbyć :/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 cze 2006, 12:50

Gosia... pisze:jak najszybciej pozbyć
Dermatolog. Tylko. NIe ma czasu z rozstepami zeby jakies dobre kremy se probowac czy inne. Jak zbledna to juz tylko zabieg.
Dermatolog da Ci masc specjalna i bardzo wazne jest systematyczne smarowanie - ja olalam mowiac szczerze :/ Pokochalam swoje po prostu :)
Grace

Postautor: Grace » 24 cze 2006, 23:25

to muszę się koniecznie wybrać. Do dermatologa potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu? Mowie oczywiscie o państwowym lekarzu.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 cze 2006, 12:53

Gosia... pisze:Do dermatologa potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu?
Nie, nie trzeba. Ale czasem sie do panstowego sporo czeka na wizyte. Przynajmniej u nas.
Grace

Postautor: Grace » 25 cze 2006, 13:00

Kurcze, a może jakbym przytyła to rozstępy znikną :(? i się okazało, z racji tego że mam pracę stojącą pękają mi naczynka na nogach i pojawiły się z tyłu kolan coś na wzór rozstępów. Żylaki i tego typu rzeczy u mnie w rodzinie to powszechna sprawa, więc to przez to :( kurcze, ja się chyba zastrzelę:(
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 cze 2006, 13:14

Gosia... pisze:Kurcze, a może jakbym przytyła to rozstępy znikną :( ?
Nie nei znikną. Rozstepy to efekt kiedy skóra nie nadąża za przyrostem bądź spadkiem ciała. Czyli tak jakby skóra pęka.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 cze 2006, 13:45

Gosia... pisze:Kurcze, a może jakbym przytyła to rozstępy znikną

Gosiu nie znikna, bo to jest peknieta skora. Mozna splycic, rozjasnic, troche opalic, ale zawsze beda.
Jedynie laserowo mozna usunac. Co jest drogie, a poza tym nie zawsze skuteczne.
Grace

Postautor: Grace » 25 cze 2006, 14:23

ale widze poprawe, kupilam taki zel -peeling, bo slyszalam ze skuteczny i specjalna gabke i autentycznie skutkuje :) bo te rozstepy niedlugo mam, wiec licze, ze sie ich pozbede.
Awatar użytkownika
Bulgo
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Bulgo » 28 cze 2006, 02:24

Gosia... pisze:wiec licze, ze sie ich pozbede.

Nie pozbedziesz sie - co najwyzej troszke zbledna...
Hmm moze i ja kupie sobie jakis krem na jedrnosc biustu (chociaz rozstepy mam na rekach) :D
Obrazek
EuroBarre - zarabiaj spędzając czas w Internecie!!!
Szukam dziewczyny, proszę zostawiać swoje CV + 2 zdjęcia :P
Grace

Postautor: Grace » 29 cze 2006, 23:06

Bulgo pisze:Gosia... napisał/a:
wiec licze, ze sie ich pozbede.

pozbyłam sie, ale mój chłopak mówil, ze to nie były rozstepy, może sie nie znam. Ciesze sie ze "to" juz zniknęlo.
psipsiółka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: psipsiółka » 28 sie 2006, 00:14

chcecie pozbyć sie rozstepów?:stronka: http://www.laser-studio.pl/usuwanie-rozstępów-blizn/. To jedyny sposób, tyle, że drogi. Na stronce jest cennik.
psipsiółka
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 sie 2006, 00:27

a mi sie jakis czas temu zrobiły dwa rozstepy na biodrze, ale małe sa więc niech sobie tam beda, kasy mi szkoda na specjalne kremy
Grace

Postautor: Grace » 28 sie 2006, 21:01

Dzindzer pisze:a mi sie jakis czas temu zrobiły dwa rozstepy na biodrze, ale małe sa więc niech sobie tam beda, kasy mi szkoda na specjalne kremy

ja nie odpuściłam, jak mi się coś zaczęło robić i teraz śladu nie ma. Polecam mycie ciała gąbką antycellulitową i żelem peelingującym Lirene, antycellulitowy.

Wróć do „Zdrowie i uroda”