guz mózgu..
Moderator: modTeam
- Bianconeri921
- Zaglądający
heh odkąd w sumie pamętam tzn może rok cz może dwa albo może wcześniej mam styłu głowy takie cos hmmm jakby guzek ? taki twardy jak kosc... zaczęłem się bardziej interesować tym dopiero teraz.... inni tego nie mają
. hehh pierwsza myśl najgoprzsza że to jakis guz mózgu cz coś..... ale to nigdy mnie nie bolalo ani nic nie mam zadnych problemów zdrowotnych.... Kuurde co to może być ? Może tak po prostu mam czaszke uformowaną? Cz ktośsię zpotkał z takim czymś ? Błagam o pomoc
to coś jest tam gdzie potylica tak na środku

"Chcieć - oznacza wpływać na przebieg wydarzeń"
guz mozgu z tylu glowy? pomysl...
jak byles maly i Ci czaszka rosla to Ci sie zle zrosla, mam to samo i u mnie w rodzinie jest to powszechne...tez sie panicznie balem...az nawet na przestwietlenie poszedlem zeby sie upewnic co to jest...a nic to nie jest.. jestes na swoj sposob wyjatkowy
a w czym to przeszkadza? jak sie oprzesz glowa o sciane to jest niewygodnie
jak byles maly i Ci czaszka rosla to Ci sie zle zrosla, mam to samo i u mnie w rodzinie jest to powszechne...tez sie panicznie balem...az nawet na przestwietlenie poszedlem zeby sie upewnic co to jest...a nic to nie jest.. jestes na swoj sposob wyjatkowy

a w czym to przeszkadza? jak sie oprzesz glowa o sciane to jest niewygodnie

- Bianconeri921
- Zaglądający
- Zaglądający
- Weteran