spadek libido
Moderator: modTeam
spadek libido
kiedy wróci mi ochota na sex???
Z ciekawością poczekam na opowieść Niuni, ale wszcześniej napiszę jak to było u mnie.
Przede wszystkim stres, załamka że nie wszystko poza domem wychodzi tak łatwo, jak to bywało wcześniej - to oczywiście w połączeniu z dodatkowymi piętrzącymi się b. szybko obowiązkami, no i jej wydumana przeze mnie, bądź rzeczywista (tego nie mogę jednoznacznie stwierdzić) oziębłość.
Plus moje płynące z powyższego przygnębienie, osowienie, wieczne zmęczenie i brak czułości - i tak pogrążaliśmy się coraz bardziej, aż w końcu wszystko szlag trafił.
ps - a ja zostałem z przekonaniem, że dla niej najważniejszy był właśnie seks :567:
Przede wszystkim stres, załamka że nie wszystko poza domem wychodzi tak łatwo, jak to bywało wcześniej - to oczywiście w połączeniu z dodatkowymi piętrzącymi się b. szybko obowiązkami, no i jej wydumana przeze mnie, bądź rzeczywista (tego nie mogę jednoznacznie stwierdzić) oziębłość.
Plus moje płynące z powyższego przygnębienie, osowienie, wieczne zmęczenie i brak czułości - i tak pogrążaliśmy się coraz bardziej, aż w końcu wszystko szlag trafił.
ps - a ja zostałem z przekonaniem, że dla niej najważniejszy był właśnie seks :567:
Ostatnio zmieniony 17 sie 2004, 12:55 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Uzależniony
- Uzależniony
ja swojemu facetowi też mówię, że spotyka się ze mną dla sexu a on mi mówi, ze jestem w błędzie, że nie myśli o tym, ale jak mnie widzi i czuje obok to nie może wytrzymać..
Mi też czasem spada libido.. potrafi mi spaść na kilka tygodni, ale on nie daje za wygraną.. Czasem mu się za to oberwie, ale.. to facet :-)
Mi też czasem spada libido.. potrafi mi spaść na kilka tygodni, ale on nie daje za wygraną.. Czasem mu się za to oberwie, ale.. to facet :-)
- taka_jedna
- Maniak
mi spada jak się coś w zwiazku niedobrego dzieje, a jak jestem szczęśliwa to biedny facet chodzić nie moze
napisz jaka mogła być przyczyna...kłótnie, tabletki, stres, ciąza...? bo tak to nic nie wiemy
napisz jaka mogła być przyczyna...kłótnie, tabletki, stres, ciąza...? bo tak to nic nie wiemy
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Re: spadek libido
niunia84 pisze:kiedy wróci mi ochota na sex???
Dawaj numer to sie z tobą spotkam i zobaczysz jak Ci wróci

- taka_jedna
- Maniak
kiedyś brałam coś, na czego ulotce pisało: "przy wiekszych dawkach mogą występować bóle głowy, napady depresyjne halucynacje, utraty przytomności... "
A tak do tematu, skoro wymyślili viagrę, to na pewno są jakieś tabletki zwiększające libido u kobiet

A tak do tematu, skoro wymyślili viagrę, to na pewno są jakieś tabletki zwiększające libido u kobiet
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
taka_jedna pisze:Najlepszym sposobem na zwiększenie libido u kobiet jest... odpowiednie podejście
całkowicie się zgadzamI odpowiednie zakończenie, wtedy wzrasta libido "na raz następny"
Jak dla mnie zbyt ogólnikowe dopowiedzi. Zupełnie nie trafiaja do mnie.

Mav: :546:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you