brodawki u faceta

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

alex22

brodawki u faceta

Postautor: alex22 » 06 sie 2006, 10:10

Hej witam wszytkich, wpadłem na to forum bo mam pewien problem i prosze o rade chodzi mi o wygląd brodawek u faceta.Normalnie powinno być tak ze jest brodawka i wystaje lekko sutek, natomiast u mnie brodawka jest jakby lekko napuchnięta sutek nie wystaje.Wygląda tylko normalnie prawdidłowo tzn tak jak u innych w momencie gdy np wyjde spod prysznica pod wpływem zimna chłodu, przybiera wygląd normalny, kurczy sie ale po kilku minutach znou jest taka napuchnieta.Mam 22 lata i to mnie troche wkurza, kiedys czytałem ze takie brodawki wystepują w okresie dojrzewania apotem wszytko powinno byc ok u mnie niestety nie powróciło do normalności.Brodawki nigdy mnie raczej nie bolały.Czy ktos ma podobny przypadek, czy ja może powinienem sie udac do lekarza w tej sprawie, czy wszystko jest ok???
Awatar użytkownika
paul_van_dyk
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: paul_van_dyk » 06 sie 2006, 17:11

może jeszcze hormony buzują :> ,
a moze poprstu takie masz brodawki, nie u kazdego wyglada to przeciez tak samo :)
a do lekarza pierwszego kontaktu wybrac sie nie zaszkodzi, jesli to nic groznego to nie ma co niepotrzebnie sie stresować.
'Quis penis aquam tubant?'
alex22

Postautor: alex22 » 06 sie 2006, 17:39

hej dzieki ze napisałes :) problem w tym ze ja byłem kiedys u lekarza pierwszego kontaktu rodzinnego i powiedział ze jest ok wyglądu nie zmienią i juz takie pozostaną i ze są normalne zdaniem tego lekarza a moim zdaniem chyba nie bardzo, i w związku z tym musze wybrac sie do lekarza endokrynologa zobaczymy co on powie
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Re: brodawki u faceta

Postautor: Anula » 06 sie 2006, 17:42

Wprawdzie nie jestem facetem... ;) ale też mam takie brodawki. Żaden ginekolog mi nie powiedział, że coś jest nie tak. Taka uroda.
Awatar użytkownika
paul_van_dyk
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: paul_van_dyk » 06 sie 2006, 17:52

Anula ma racje, tez o tym wspomnialem moze taka ich uroda :)

heh ja tez potem u endokrynologa dla pewnosci bylem i potwierdzil slowa lekarza pierwszego kontaktu, nie bylo sie czego obawiac, mam nadzieje ze u ciebie bedzie podobnie :)
alex22

Postautor: alex22 » 06 sie 2006, 23:55

paul_van_dyk a ty tez masz takie brodawki???mi sie wydaje ze one nie są chore ale mi sie takie nie podobaja:((( to kwestia ze psychicznie mi to przeszkadza moze endokrynolog mi cos poradzi na to?
Awatar użytkownika
paul_van_dyk
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: paul_van_dyk » 07 sie 2006, 01:11

no tak jakby, mialem ten problem ze ze 3 lata temu bolaly mnie i mozna bylo wyczuc pod spodem guzki, odiwedzilem lekarzy , przebadalem sie i powiedzieli ze wszystko ok, ze jest to zwiazane z dojrzewaniem i tyle
nie przywiazuje do nich specjalnej uwagi teraz, bol zniknal z czasem, guzki tez, teraz jak sie tak przygladam to mi jakos szczegolnie sutki nie wystaja, reaguja jak je podraznie troche i wystawac zaczynaja ;] ...
ale czy tak jest caly czas ... nie wiem, nie przywiazyje do tego jakiejs specjalnej uwagi
jesli z toba jest wszytsko ok, to endokrynolog nic nie pomoze, bedziesz sie musial przyzwyczaic i zaakceptowac je.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 sie 2006, 19:30

Nie mart sie takimi pier.dolami. Ja nawet nie woiem czy kogos z tym znam bo szczerze mowiac na takie rzeczy nigdynie przyszlo mi zwracac uwagi. :|

Wróć do „Zdrowie i uroda”