brodawki u faceta
Moderator: modTeam
brodawki u faceta
Hej witam wszytkich, wpadłem na to forum bo mam pewien problem i prosze o rade chodzi mi o wygląd brodawek u faceta.Normalnie powinno być tak ze jest brodawka i wystaje lekko sutek, natomiast u mnie brodawka jest jakby lekko napuchnięta sutek nie wystaje.Wygląda tylko normalnie prawdidłowo tzn tak jak u innych w momencie gdy np wyjde spod prysznica pod wpływem zimna chłodu, przybiera wygląd normalny, kurczy sie ale po kilku minutach znou jest taka napuchnieta.Mam 22 lata i to mnie troche wkurza, kiedys czytałem ze takie brodawki wystepują w okresie dojrzewania apotem wszytko powinno byc ok u mnie niestety nie powróciło do normalności.Brodawki nigdy mnie raczej nie bolały.Czy ktos ma podobny przypadek, czy ja może powinienem sie udac do lekarza w tej sprawie, czy wszystko jest ok???
- paul_van_dyk
- Zaglądający
problem w tym ze ja byłem kiedys u lekarza pierwszego kontaktu rodzinnego i powiedział ze jest ok wyglądu nie zmienią i juz takie pozostaną i ze są normalne zdaniem tego lekarza a moim zdaniem chyba nie bardzo, i w związku z tym musze wybrac sie do lekarza endokrynologa zobaczymy co on powie
Re: brodawki u faceta
Wprawdzie nie jestem facetem...
ale też mam takie brodawki. Żaden ginekolog mi nie powiedział, że coś jest nie tak. Taka uroda.

- paul_van_dyk
- Zaglądający
- Zaglądający
no tak jakby, mialem ten problem ze ze 3 lata temu bolaly mnie i mozna bylo wyczuc pod spodem guzki, odiwedzilem lekarzy , przebadalem sie i powiedzieli ze wszystko ok, ze jest to zwiazane z dojrzewaniem i tyle
nie przywiazuje do nich specjalnej uwagi teraz, bol zniknal z czasem, guzki tez, teraz jak sie tak przygladam to mi jakos szczegolnie sutki nie wystaja, reaguja jak je podraznie troche i wystawac zaczynaja ;] ...
ale czy tak jest caly czas ... nie wiem, nie przywiazyje do tego jakiejs specjalnej uwagi
jesli z toba jest wszytsko ok, to endokrynolog nic nie pomoze, bedziesz sie musial przyzwyczaic i zaakceptowac je.
nie przywiazuje do nich specjalnej uwagi teraz, bol zniknal z czasem, guzki tez, teraz jak sie tak przygladam to mi jakos szczegolnie sutki nie wystaja, reaguja jak je podraznie troche i wystawac zaczynaja ;] ...
ale czy tak jest caly czas ... nie wiem, nie przywiazyje do tego jakiejs specjalnej uwagi
jesli z toba jest wszytsko ok, to endokrynolog nic nie pomoze, bedziesz sie musial przyzwyczaic i zaakceptowac je.
'Quis penis aquam tubant?'
- ksiezycowka
- Weteran