Yasmine pisze:moon napisał/a:
I po Twoich zdjeciach Yas - nie dodaja np wg mnei Tobie uroku a Cie szpeca.
dziekuje...
lepiej mieć piegi niż być płytkim....

Moderator: modTeam
Troche zlosliwe hmm i jak to Cie pociaga w tych kobietach? Jestes les?tank girl pisze:zdecydowanie pociągają mnie kobiety o silnym charakterze, inteligentne, odważne, troche złośliwe, obdarzone poczuciem humoru i podchodzące zdystansem do samych siebie.
Ja tylko jestem szczera Yas imowie jak mysle. Ładna dziewczyna z Ciebie tylko bez nich byloby duzo lepiejYasmine pisze:dziekuje...
Ale nie mowa o Tobie kocieJawka pisze:lepiej mieć piegi niż być płytkim....
To mnie oświeć i pisze to zupełnie szczerze. Jedyne na co poza kasa moge narzekac to moze wzrost?Z te 5 cm wiecej bym mogla miec, ale jakie inne?Moz enie w tym temacie gdzies indziej mozemy o tym poogadac jakich to kompleksow upatrujesz ze mnie. Nie ma co tu śmiecic.TedBundy pisze:Czytając Cię od długiego czasu polemizowałbym z tą teząZapalczywość w krytykowaniu innych i ich (m.in) wyimaginowanych wad pozwala mi wysnuć zupełnie inną tezę, nicht wahr?
Hyhy pisze:Troche zlosliwe hmm i jak to Cie pociaga w tych kobietach?
Hyhy pisze:Jestes les?czy jak
moon pisze:Rune ja nie mam potrzeby sie leczyc jak Ty.
moon pisze:Nie zauwazylam ze gdziestam ktos wspomnial
Miltonia pisze:Troszke nie rozumiem zaniedbania: odrosty, nadwaga itd. To dla mnie nie jest atrakcyjne i upatruje czegos pod spodem, jesli cos takiego sie komus podoba. Zawsze chce rozgryzc, co sie za tym kryje. Mam na to swoje teorie
moon pisze:Wiem przeciez.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 126 gości