Ej no... ja sobie dzis kolejne uniwersalne buty kupilam...megane pisze:uniwerslane buty i torebka do wszystkiego.

[ Dodano: 2006-07-27, 22:38 ]
Torebke uniwerslana tez mam. W sumei cale dwie jedna na okres chlodny druga na cieply.
Moderator: modTeam
Ale mi nie jest przykromegane pisze:Też mi przykro, jesli to Twoje jedyne buty
moon pisze:Ale mi nie jest przykro
moon pisze:Co w tym zlego?
moon pisze:Ale mi nie jest przykro
Mam kilka par butow. Mam kozaki na zime - czarne co by pod wszystkie ciuchy byly.
Mam sandalki na lato - czarne co by pod wszystko byly. Ale zjechane to dzis drugie kupilam
Jakies zjechane adidasy co by na wiosne i jesien byly. O jedne buty lelegancjkie na wieksze okazje i jedna pantofle na okazje kiedy zimniej. Oczywiscie czarne zbey pod wszyutsko bylo I jakies klapki japonkowate na baseny czy po prostu do pobiegania nie pasujace do niczego. Ale w takie dni jak je wkladam to mnei to wali
Co w tym zlego?
Nie doliczyalm jeszcze moich puchatym wilków co chodze w nich po domu :;PTeardrop pisze:mamy ta sama ilosc butow
Jak znajdziesz to go mi podeslijTeardrop pisze:i tez zawsze kupuje czarne co by do wszystkiego pasowalo. chetnie kupilabym sobie jeszcze 10 innych ale najpierw musialabym znalezc jakiegos jelenia ktory by mi je zasponsorowal
Jawka pisze:ale nigdy sztuczne-(najgorsze co może być to odrastające akryle, a jak są do tego nieudolnie pomalowane to aż mnie...ehhhhh)
ptaszek pisze:Jeszcze co do paznokci: nie znoszę takich festyniarskich zdobień jak ma np. Doda
megane pisze:Tipsy zapewne też mogą być ładne
megane pisze: są niestety paskudne, długie, i kwadratowe na końcach
megane pisze:No i większość dziewczyn zawsze na nich oszczędza, robią im je jakieś koleżanki po kursach korespondencyjnych chyba
mikaaa pisze:przeciw tipsom tez nic nie mam ale zawsze mi szkoda kasy na nie a piozniej jak odrastaja to jeszcze zeby sie ich pozbyc trzeba pilowac co nie jest najpszyjemniejsze...
Mysiorek pisze:No i po co te lakiery do paznokci? Brud trza zakryć, czy co?
TFA pisze:ja tylko francuski lubie na paznokciach, brzydze sie za to czeronymi, niebieskimi i czarnymi.
Mysiorek pisze:Ja rozumiem, że se można strzelać kolorki wszędzie. Ale nie ładniej jest naturalnie?
Jawka pisze:owszem makijaż- ale nie mocny
Black007_pl pisze:- nie lubię ideałów
megane pisze:Strasznie nie podobają mi się dziewczyny, które starają się być tak szare jak tylko mogą.
pani_minister pisze:Przy czym zdaję sobie sprawę, że całkiem sporo osób spędzi tyle czasu i wyda tyle pieniędzy na efekt nieodróżnialny od naturalnego
pani_minister pisze:Paznokcie mam idealne, twarde, mocne, w dodatku bez przebarwień i same rosną tak, że wyglądają jak francuski manicure
pani_minister pisze: Jak pomyślę, ile czasu trzeba nad tym spędzić i jak potem dbać, żeby sie taki tips za 20 zł nie złamał
pani_minister pisze:Przy czym zdaję sobie sprawę, że całkiem sporo osób spędzi tyle czasu i wyda tyle pieniędzy na efekt nieodróżnialny od naturalnego
Wstreciucha pisze:zawsze mi sie wydawalo, ze akurat o to starac sie nie trzeba
runeko pisze:Tutaj we wszystkich salonach pracuja Wietnamczycy/ Koreanczycy (nie rozrozniam do konca) i oni maja wrecz niesamowity talent do robienia i zdobienia paznokci.
runeko pisze:O wybacz, ja mam zelowe i nie widac jak odrastaja wiec bez negowanie sztucznych mi tu.
z dalekaWstreciucha pisze:umiejetnie zrobiony , czyli dobrany do osoby i stroju , moze byc niezwykle sexy
a czy ja napisałam gdzieś, że nie potrafię się malować???:>megane pisze:Może trzeba potrenować po prostu?
jeśli nie jest tapetką to nie jest mocnymegane pisze:Tak wywnioskowałam z Twojego posta. Mocny makijaż to nie musi być tapetą którą mozna szpachelką zdrapywać. Nie wygląda jak druga twarz tylko podkreśla wybrany element twarzy. Jeśli jest umiejętnie zrobiony i dopasowany do twarzy to wygląda świetnie.
dla mnie mocny makijaż to taki jaki wyżej opisałam- a używając tylu specyfików nie da się nie zrobić sobie maski!! więc nie mylmy pojęć....moon pisze:Oczywiscie z emocny tapety nie musi oznaczac zupelnie.
ja właśnie mówię o tych "niektórych", których jest bardzo dużo i które wyglądają jak kolorowanka dla 5-latka...moon pisze:Choc fakt, ze NIEKTÓRE umiaru w tym nie maja i wyglada to paskudnie.
no właśniemegane pisze:Ogólna zasada jest taka, żeby nie przesadzać.
jeszcze ode mnieYasmine pisze:moon napisał/a:
A piegi sa rownie sexi co pryszcze![]()
![]()
![]()
A dla mnie do mocnego makijazu tyle pierdół do nakladania nie jest potrzebneJawka pisze:dla mnie mocny makijaż to taki jaki wyżej opisałam- a używając tylu specyfików nie da się nie zrobić sobie maski!! więc nie mylmy pojęć....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości