usg ginekologiczne

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Meneris
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Meneris » 27 lip 2006, 06:39

moon pisze: Pewnie, al enei chodzi o zawodnosc ale pojecie wieksze nie tylko o antykoncepcji czy sexie ale o swoim ciele o sobie.

Mam pojęcie o swoim ciele, nawet duże, mimo że nie byłam u ginekologa przed pierwszym razem. Więc na przyszłośc czasem nie próbuj mi powiedzieć że nie mam pojęcia.

I tak swoją drogą to jest moja sprawa kiedy pójde, a to że tutaj się pytałam o to, to nie znaczy ze od razu musicie na mnie tak najeżdżac co niektórzy. Ty uważasz żę przed pierwszym stosunkiem obowiązkowo - ok, nikt ci nie broni. Ja nie uważalam tego z konieczne nie poszłam i żyje.
A tutaj się zrobiło teraz przekonywanie siebie nawzajem co jest najlepsze, a prawda jest taka ze nigdy nie dojdziemy do porozumieniajeśli nie przyjmiemy jednej racji, a tak się na pewno nie stanie bo każdy ma inne zdanie i poglądy. A Miltonia wyzywa mnie od głupich, nieoduczonych... ale to juz o niej świadczy.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 lip 2006, 07:45

Więc na przyszłośc czasem nie próbuj mi powiedzieć że nie mam pojęcia.
Nioe próbowała, Czytaj ze zrozumieniem ile mozna mowic ze nie pije do Twojej osoby a ogółem mówie?Ciezko pojac? <zalamka>
Wiem,z e wiedza na takie tematy mozna czerpac z roznych zrodel, ale uwazam ze najlepszym z nich sa lekarze, dobrzy lekarze.
Meneris
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Meneris » 27 lip 2006, 09:52

moon pisze:
Więc na przyszłośc czasem nie próbuj mi powiedzieć że nie mam pojęcia.
Nioe próbowała, Czytaj ze zrozumieniem ile mozna mowic ze nie pije do Twojej osoby a ogółem mówie?Ciezko pojac? <zalamka>
Wiem,z e wiedza na takie tematy mozna czerpac z roznych zrodel, ale uwazam ze najlepszym z nich sa lekarze, dobrzy lekarze.

Wiem ze nie próbiowałaś, tylko napisałam tak na przyszłość. I wiem tez że piszesz ogółem ale tutaj taki był na mnie najazd że wszystko wydaje się być podemnie mówione, i tobie tez pewnie by się tak wydawało jakbyś była na moim miejscu.
Dla ciebie są lekarze dla mnie może nie...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 lip 2006, 21:57

Wiecie, byloby fajnie gdybyscie na przyszlosc przestali "nawracac" betusie na koniecznosc chodzenia do lekarzy. To jest jej zdanie i ma do niego prawo, a na forum robi sie co krok niepotrzebna dyskusja. Albo lepiej - zalozcie topik o (nie)koniecznosci chodzenia do lekarza i tam dyskutujcie. To bedzie najlepsze rozwiazanie.

Albo nie. Ja go zaloze. Ale w innych topikach ma mi sie to juz nie pojawiac. To tak jakbyscie chcieli "nawracac" Andrew na antykoncepcje hormonalna albo gumki.
Cudzyslow celowy.

Wróć do „Zdrowie i uroda”