Syfilis
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
witam po pierwsze mam pytanie czy bez zadnego kontaktu fizycznego z druga osoba( mowie tu o kontakcie erotycznym) mozna zachorowac na syfilis?? pytam sie gdyz na moim członku pojawila sie jakas krosta czy cos w ten desen w kazdym razie nie boli, a warto wspomniec ze przez ostatnie ponad poltora roku zyłem jak mnich czyli zadnego barabara ni igraszek.... czy to moze byc syfilis?? prosze o wypowiedz w tej kwestii gdyz sie zaniepokoilem...
-
- Początkujący
Mogles sie zarazic czyms wczesniej. Czesc chorob przebiega prawie bezobjawowo, maja nawroty itd. Jesli Cie to niepokoi, idz do lekarza. Na zadnym forum po opisie nie odpowiedza Ci uczciwie, co to jest, nawet jesli bylby tu specjalista, a takiego nie ma.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Na tej skórze która zakrywa ptaszka gdy on leży? Czy pod nią?
Jeśli "na" a nie "pod" to wystarczy pójść do dermatologa żeby zobaczył co się urodziło i przypisał Ci jakąś maść na to. Ja się na tym nie znam, ale może to być grzybica i to nie jest żaden powód do wstydu bo takie rzeczy się dzieją... Dermatolog będzie wiedział. Ja też kiedyś pani dermatolog swoją fujarką świeciłem i raczej nie trzeba się krępować
Tylko ja szedłem z tymi białymi kropeczkami, bo kiedyś też miałem schize 
Jeśli "na" a nie "pod" to wystarczy pójść do dermatologa żeby zobaczył co się urodziło i przypisał Ci jakąś maść na to. Ja się na tym nie znam, ale może to być grzybica i to nie jest żaden powód do wstydu bo takie rzeczy się dzieją... Dermatolog będzie wiedział. Ja też kiedyś pani dermatolog swoją fujarką świeciłem i raczej nie trzeba się krępować
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Candy Killer
- Uzależniony
- Początkujący