Słońce świeci nad nami...

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lip 2006, 23:54

Wstreciucha, tylko czemu ja musze miec tak censored.pwo? Po mnei nawet opalenizny nie widac...Wiem ze moglo byc gorzej...moglam byc ruda i blada jak sciana caly czas, spieczona na raka i podrazniona a potem nadal biala, ale i tak mnei to wkurza. Moaja mama ma bardzo ciemna karnacje. Na codzien jest ciemniejsza niz ja po 2 miesiacach opalania po kilka h dzinnie. Wiecie jak ja przy niej wygladam? :(
Co prawda mowi mi ze ja si etak ładnie delikatnie opalam na "brzoskwinke", ale i tak mnie to drażni.

Poz atym ja w ogóle Xmenem zostalam to co ja mam mowic. Mam wielkiego bialego X na blecach od kiecki bo plecy spalilam w parku a w takowej kiecce bylam z krzyzem na plecach :/
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 07 lip 2006, 00:01

Pocieszeniem dla ciebie moze byc to, ze jakby nie bylo nie jest to tak wielki problem. Wystarczy troche samozaparcia, jakiegos balsamu i troche wolnego czasu a opalenizna powinna sie pojawic, wiem, wiem tak sie tylko mowi, ale probowac trzeba !!
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lip 2006, 00:06

Mateo_20 pisze:wlasnie teraz mnie to powinno obchodzic a nie na starosc!

to do kogo masz pretensje ze taki bezmyslny jestes ?
moon pisze:Poz atym ja w ogóle Xmenem zostalam to co ja mam mowic.

<hahaha>
ja mam podobny problem z calym sznurkiem odbitym idacym od piersi w gore na szyje. Jak zaloze top bez ramiaczek albo sukienkie na ramiaczkach /nie wiazana na szyi/ to wygladam idiotycznie . Z taka opalenizna polowa letnich moich ciuchow sie nie nadaje do ubrania :D

moon pisze:Co prawda mowi mi ze ja si etak ładnie delikatnie opalam na "brzoskwinke", ale i tak mnie to drażni.

a nie mozesz sprobowac solarium ? nie mowie zeby sie spalic, ale delikatnie zabrazowic
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 07 lip 2006, 00:10

Wstreciucha pisze:ja mam podobny problem z calym sznurkiem odbitym idacym od piersi w gore na szyje. Jak zaloze top bez ramiaczek albo sukienkie na ramiaczkach /nie wiazana na szyi/ to wygladam idiotycznie . Z taka opalenizna polowa letnich moich ciuchow sie nie nadaje do ubrania

mam to samo <hahaha>
I cycki opalone do polowy :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lip 2006, 00:14

Yasmine pisze:I cycki opalone do polowy :D

no toc wlasnie o tym juz wspominalam :D i ostatnio chcialam sobie zrobic jakies kolejne fajne fotki /ten tego nude takie <aniolek> / ale jak zobaczylam efekt bialych cyckow to po prostu fotka nie nadawala sie nawet do zachowania w prywatnej kolekcji <chory> dekolt czerwony, reszta ladny brazik, a cyce biale <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 lip 2006, 00:16

Wstreciucha pisze:ja mam podobny problem z calym sznurkiem odbitym idacym od piersi w gore na szyje. Jak zaloze top bez ramiaczek albo sukienkie na ramiaczkach /nie wiazana na szyi/ to wygladam idiotycznie . Z taka opalenizna polowa letnich moich ciuchow sie nie nadaje do ubrania
Ja mam nie paseczkia paski szerokosci z 2 cm tak na oko? :? :/
Wstreciucha pisze:a nie mozesz sprobowac solarium ?
Gowno daje. Pzo atym szkoda slonka zeby sie po solariach tluc. W sobote na dzialeczke jade do kumpeli nadrabic braki. :D Poz atym solarium mnie opala rownei slabo. Taka mam karnacje.

Wróć do „Zdrowie i uroda”