Od jakiegoś czasu zauważyłem, że mam mimowolne upływy nasienia. Dostrzegłem to po raz pierwszy parę dni temu przy oddawaniu moczu ( pod napletkiem kryło dość dużo nasienia ). Teraz sie to powtarza, i wcale nie zależy to od tego czy mam erekcje czy nie ... po prostu po jakimś zołądź jest pokryta nasieniem. Nie wiem skąd to sie wzięło.
Czy ktoś zaobserwował już podobne zdarzenia ? Z czym to może być związane?
Pozdrawiam.
Dość problematyczny problem .......
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
Cooper pisze: po prostu po jakimś zołądź jest pokryta nasieniem. Nie wiem skąd to sie wzięło.
Wzięło się z jąder i nasieniowodów- o ile to sperma lub płyn przedejakulacyjny.
Ja stawiałbym raczej na gruczoły przy żołędzi... i tzw. mastkę.
Cooper pisze:Teraz sie to powtarza, i wcale nie zależy to od tego czy mam erekcje czy nie
A noc też liczysz? Zawsze ściągasz napletek do sikania?
Cooper pisze:Czy ktoś zaobserwował już podobne zdarzenia ? Z czym to może być związane?
Ze zbyt rzadkim myciem "najlepszego przyjaciela"?
Raz dziennie (minimum) ściągaj napletek i myj całość mydłem lub płynem do higieny intymnej.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Widzę, że nagromadziło się dużo pytań.....więc odpowiem na nie:
Prawie codziennie.
Nie, ale po nocy również to się zdarza.
Zawsze. (Jakby można inaczej...to byłoby nie higieniczne)
Jeśli chodzi o ściąganie napletka i mycie go, zarówno jak i żołędzi to również to czynie codziennie.....inaczej z tymi upławami trudno by było zahować higienę.
P.S. Teardrop - dziękuję za zainteresowanie problemem
.
Sir Charles pisze:No dobra. A jak często masz że tak powiem wytrysk? Raz na półtora miesiąca?
Prawie codziennie.
Kubek pisze:A noc też liczysz?
Nie, ale po nocy również to się zdarza.
Kubek pisze:Zawsze ściągasz napletek do sikania?
Zawsze. (Jakby można inaczej...to byłoby nie higieniczne)
Kubek pisze:Ze zbyt rzadkim myciem "najlepszego przyjaciela"?
Raz dziennie (minimum) ściągaj napletek i myj całość mydłem lub płynem do higieny intymnej.
Jeśli chodzi o ściąganie napletka i mycie go, zarówno jak i żołędzi to również to czynie codziennie.....inaczej z tymi upławami trudno by było zahować higienę.
P.S. Teardrop - dziękuję za zainteresowanie problemem

skoro tak, to zgłosiłbym się do lekarza... może być coś nie tak z wydzielaniem mastki... albo masz bezbolesne zapalenie cewki moczowej (to drugie samo w sobie niegroźne, ale zaniedbane może doprowadzić do poważnych problemów z nerkami)- zarówno chlamydia, rzęsistkowce, drożdze jak i rzeżączka mogą powodować takie dziwne "wycieki"...
...słowem duma w kieszeń i do lekarza!
...słowem duma w kieszeń i do lekarza!
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
nie- faceci tak już mają, że czasami zakażenia nie odbijają się na nich w sposób oczywisty i przebiegają bezobjawowo (można mieć tak z chlamydią na przykład), lub prawie bezobjawowo (np. rzeżączka).