mi zawsze wena twórcza przychodzi jak widzę piersi mojego kochania... i zawsze jakiś równoważnik przymiotnika znajdę na ich określenie... niekoniecznie tak banalne jak wymienione powyżej... ale te też nie są takie złe
Jak przekonać dziewczyne że ma piękny biust?
Moderator: modTeam
"przepiękne" "cudowne" "niesamowite" "kształtne" "podniecające" "posągowe" "zapierające dech w (nomen-omen) piersiach" "jędrne" "niesamowite" "śliczne"...
mi zawsze wena twórcza przychodzi jak widzę piersi mojego kochania... i zawsze jakiś równoważnik przymiotnika znajdę na ich określenie... niekoniecznie tak banalne jak wymienione powyżej... ale te też nie są takie złe
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.