Wstydliwa sprawa.
Moderator: modTeam
- misiucha22
- Pasjonat
Jak uważacie: Czy powinnam w jakis sposób wysówać roszczenie w stosunku do tego kto mnie zaraził? Mścić się? Narobic mu koło dupy? Pozwać do sądu? Pójśc na policją- hihihi on sam jest policjantem.Wiem kto to jest, zarwał ze mną kontakt jak powiedziałam mu, że cos jest nie tak. Wydałam już kupe kasy na leczenie. Teraz juz jest lepiej, ale to podobno powraca i może długo trwać, a ja zrobie wszystko, żeby wyzdrowieć. Podpowiedzcie mi?
Paula pisze:A tak wracając do tematu, jestem zywym przykładem na niekompetencję przychodni świadczacych usługi w ramach NFZ-tu.
Jesteś przykładem własnej naiwności a jeśłi i jakiejś niekompetencji to na drugim miejscu.
Paula pisze:Jak uważacie: Czy powinnam w jakis sposób wysówać roszczenie w stosunku do tego kto mnie zaraził?
Wiedziałaś z kim seks uprawiasz więc nie sądze żeby jaki kolwiek sąd uznał jakie kolwiek roszczenia z twojej strony...
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Pegaz pisze:Jesteś przykładem własnej naiwności a jeśłi i jakiejś niekompetencji to na drugim miejscu.
całkowicie zdaję sobie z tego sprawę i wcale nie zamierzam obwiniac całego swiata za to co mnie spotkało twierdząc jednoczesnie, że to nie moja wina. Tylko, że ten facet mógł mnie jakoś uprzedzić, albo powiedzieć mi na co jestem narażona.
to właśnie jest naiwność..Paula pisze:Tylko, że ten facet mógł mnie jakoś uprzedzić, albo powiedzieć mi na co jestem narażona.
od tego są gumki żeby nie narażać się na takie "przyjemnośći"..chyba że zaufałaś przedwcześnie a to jest bład..zresztą nie oceniam cie.
TFA pisze:jaka masz pewnosc ze to od niego ?
a taka mam pewnośc, że wcześniej byłam z innym przez dłuzszy czas i nie miałam żadnych kłopotów.
Pegaz pisze:zresztą nie oceniam cie.
oceniasz mnie i to tak samo nisko jak ja oceniam sama siebie . uwież mi......
Ale co mam sie zabić?chociaz i takie mysli mnie nachodziły, bo czym jest szmata, która ma syfa tak?Sama gardze sobą...
co ty pleciesz...żadna szmata..to że coś złapałaś jest konsekwencją uprawiania seksu..to cie nie czyni ani lepszą ani gorszą..Po prostu weź się za siebie i nie wchodź dwa razy w to samo bagno.I źle odebrałaś to co pisze jeśli myślisz że cię źle oceniam.
Wylecz się i uważaj następnym razem!
I nosek do góry!
Wylecz się i uważaj następnym razem!
I nosek do góry!

- Wstreciucha
- Weteran
Paula pisze:Jak uważacie: Czy powinnam w jakis sposób wysówać roszczenie w stosunku do tego kto mnie zaraził? Mścić się? Narobic mu koło dupy? Pozwać do sądu? Pójśc na policją- hihihi on sam jest policjantem
Przeciez sama jestes sobie winna ? to co chcesz zrobic ! facet mogl to zrobic nawet nieswiadomie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Najbardziej porazajaca jest niewiedza w tym temacie - "trzeci swiat" , "skad to sie wzielo" , "co to jest" , "samodiagnozowanie" A juz w ogóle nie rozumiem tutaj podejscia autorki "nic tylko sie pociac" . Dlaczego traktujesz to jak conajmniej klatwe ? zlapalas "trepa" to sie lecz, miejsce i sposob zarazenia moga byc tak rozne, ze nie ma powodu do wstydu i rwania sobie wlosow z glowy z tego powodu. W dodatku wczesna rekacja na te wszystkie choroby daje Ci gwarancje szybkiego i calkowitego wyleczenia . Zamiast rozsiewac paniczny strach i przestrzegac inne dziewczyny, lepiej sama wez sie za siebie i uzyj mozgownicy. Do tego skoro tak dlugo nie moglas sobie poradzic z problemem, wnioskuje, iz to raczej nie lekarz postawil zla diagnoze. Diagnozy sie nie stawia w taki sposob jak podajesz w zakresie chorob wenerycznych. Prawidlowe badanie jest przeprowadzone przez laboratorium w ktorym badane sa bakterie w wymazie Twojej pochwy oraz ich posiew. Prawda jest natomiast, iz jesli pojdziesz do ginekologa i powiesz "z marszu", iz np masz rzezaczke , to dostaniesz natychmiast bez badania antybiotyk dla siebie i partnera.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Więc lekarz to lekarz. kasa jest dla niego kasą jak sie okazuje, a resztę ma w dupie. Więc jak sie idzie do prywaciaka to zedrze z ciebie kasę ile może. Mi tacy lekarze tylko zaszkodzili.
Powiem tyle- Wy dziewczyny i także chłopcy- może to mieć każdy nawet wasza mama lub tata. Tylko, że u niektórych to się pojawia a u niektórych nie. To jest jak kurzajka jak złapiesz wirusa witając się z kimś to ci wyskoczy a później niz tego ni z owego zniknie. lub nie ale i tak dalej żyjesz.
Będzie dobrze.
Powiem tyle- Wy dziewczyny i także chłopcy- może to mieć każdy nawet wasza mama lub tata. Tylko, że u niektórych to się pojawia a u niektórych nie. To jest jak kurzajka jak złapiesz wirusa witając się z kimś to ci wyskoczy a później niz tego ni z owego zniknie. lub nie ale i tak dalej żyjesz.
Będzie dobrze.
Paula pisze:Więc lekarz to lekarz. kasa jest dla niego kasą jak sie okazuje, a resztę ma w dupie. Więc jak sie idzie do prywaciaka to zedrze z ciebie kasę ile może. Mi tacy lekarze tylko zaszkodzili.
Będzie dobrze.

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Świadome narażenie kogoś na zakażenie chorobą weneryczną to przestępstwo, wcale nienajłagodniej karane...
... inna sprawa, że trudno mu by było udowodnić, że zrobił to świadomie (no chyba, że był wcześniej niż ty u lekarza i leczył się na to, a więc wiedział, że coś z nim nie tak).
... inna sprawa, że trudno mu by było udowodnić, że zrobił to świadomie (no chyba, że był wcześniej niż ty u lekarza i leczył się na to, a więc wiedział, że coś z nim nie tak).
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.