"Prawdziwe piękno tkwi w duszy"
a jeszcze bardziej odpowiedz na nie
"Tak sie tylko pocieszaja brzydcy"

Moderator: modTeam
Kubek pisze:Ja nie mówię o ograniczaniu... ja mówię o totalnej wstrzemięźliwości i towarzyskiej alienacji, która jest udziałem jednego z moich kolegów z pracy (nauczyciel WF-u, kulturysta, lat 30, totalna dziewica).
Kubek pisze:Ale ograniczanie alkoholu ze względu na to, że "cośtam trenuję" to chyba najdurniejsza wymówka jaką słyszałem.
moon pisze:Żaden. Meskosc i kobiecosc to cechy płci, cechy umyslu a nie figury. Meski moze byc model a moze i manel spod sklepu ;PIcemaN pisze:to który jest bardziej męski?
TedBundy pisze:"Męskość zaczyna się w mózgu, a nie w rozporku" Trudno się pod tym nie podpisać
frer pisze:raczej kobiety dla których wygląd to sprawa drugorzędna
? Ja nie!frer pisze:przeciętniak, może nawet z pewnym zapasem tkanki tłuszczowej, mięśni jakoś nie widać.
TakiJeden pisze:ojej kazdy patrzy najpierw na wygladnie kazda kobietka musi lubic umiesnionych itd ale jak widzimy faceta ktory nam sie podoba to niestety nie widzimi jego duszy hehe tylko to jak wyglada . A ze kazdy lubi co innego ...
natasza pisze:uroda,
natasza pisze:wiele nam mówi o człowieku
Oczywiscie ze na pierwszymfrer pisze:Odpowiedzcie sobie na pytanie, idziecie ulicą, z naprzeciwka idzie dwóch facetów. Jeden to przeciętniak, może nawet z pewnym zapasem tkanki tłuszczowej, mięśni jakoś nie widać. Drugi to dobrze zbudowany facet, w obcisłym podkoszulku, że widać sylwetkę, po prostu typ weekendowego kulturysty. No i pytanie brzmi, na którym skupiłby się wasz wzrok??
A czemu wyglad mialby nie miec znaczenia?Ma i dlategow tym topicu ja pisze przynajmniej bo nie lubie jak ktos sam sie oszpeca i chce zrozumiec skad takie zachowanie. Meskośc to tak jak napisałam ale obok meskosci musi byc atrakcyjny wyglad. Obok bo w jej zakres nie wchodzi.frer pisze:czy wy naprawde wierzycie w to co mówicie (a raczej czy stosujecie się do tego w praktyce) czy po prostu na tym forum są sami porządni ludzie, a raczej kobiety dla których wygląd to sprawa drugorzędna, albo w ogóle bez znaczenia.
Ja Ci tego nie wmawiam.Haro pisze:zadna Moon nie wmowi mi, ze moglbym czuc sie lepiej bedac tak spasionym
Gosia... pisze: Facet ma wyglądać jak facet nie popierdółka:) heh, a tak na serio -dla MNIE (zeby nie bylo, ze uogolniam) - facet musi miec troche miesni i przde wszytskim musi byc silny, chudzi odpadaja, pudziany tez - zloty srodek.
TedBundy pisze:Swoją drogą, jak bym zgarnął totka, od razu zacząłbym kupować "Logo"
TedBundy pisze:i palić
Yasmine pisze:Beznadziejne marynarki za 2 tys zlotych
megane pisze:Co do marynarek <3 Prawdziwy facet nie ucieka przed garniturem. Nie musi mieć marynarki za 2 tys. ;]
TedBundy pisze:natasza napisał/a:
uroda,
natasza napisał/a:
wiele nam mówi o człowieku
? rozwiniesz?
_
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości