Szóstka Weidera
Moderator: modTeam
- Rebeca2006
- Uzależniony
Rebeca rob powoli ale dokladnie. Nie zrobisz calej 6 to zaczniesz od nowa. 2-3 tyg powinnas spokojnie pociagnac i z powrotem jak nie wyrobisz. Byle dokladnie i oddychaj
Najgorszy moment to srodek 2 serii, potem juz z gorki. A i nie rob takiego bledu jak ja na poczatku, ze odstepy miedzy seriami sa wieksze nic minute.
Poboli i przestanie
Najgorszy moment to srodek 2 serii, potem juz z gorki. A i nie rob takiego bledu jak ja na poczatku, ze odstepy miedzy seriami sa wieksze nic minute.
Poboli i przestanie
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Rebeca2006
- Uzależniony
Trudno mi powiedzieć zalezy od formy w jakiej jesteś jeśli masz brzuch piwny to postaraj się tak przygotować żeby móc sprawnie wykonywać ćwiczenia z poszczególnych serii..
Na pewno brzuszki nie zaszkodzą..i odpowiednia dieta..bo A6w jest odpowiedzialna głównie za spalanie tłuszczu w różnych partiach mięśni brzucha.Nawet nie jest to jakiś specjalny test pod względem wytrzymałościowym..jak np takie wymyki czy inne ćwiczenia na drążku..te dopiero dają w kość..
Na pewno brzuszki nie zaszkodzą..i odpowiednia dieta..bo A6w jest odpowiedzialna głównie za spalanie tłuszczu w różnych partiach mięśni brzucha.Nawet nie jest to jakiś specjalny test pod względem wytrzymałościowym..jak np takie wymyki czy inne ćwiczenia na drążku..te dopiero dają w kość..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Wstreciucha
- Weteran
Tyrese, ja tez znowu chce zaczac od poczatku
bylam tak przepracowana , ze po kilkunastu godzinach roboty ruszac mi sie palcem w bucie nie chcialo, padalam na lozko i zasypialam. Teraz mam troche wiecej luzu i wakacje ida to bedzie jeszcze lepiej , wiec chyba znowu zaczne 

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Rebeca2006
- Uzależniony
tez zastanbawialam sie nad tymi cwiczeniami ale przy moim trybie rzycia tto niemozliwe.... nawet jak bym chciala . te cwiczeni trzeba robic regoralnie a mi by w tygodniu wypadaly min 3 dni...wiec nawetr nie mam sensu zaczynac 

Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
to ja Ci odpowiem
nie czujesz bo miesnie stały sie mocniejsze pozatym brzuch sie bardzo szybko regeneruje.Druga sprawa dla reszty uwierzcie mi ze jesli macie spory brzuch to 6 weidera nic nie da. Cwiczenie miesni brzucha kształtuje miesien a nie sprawia we tracicie tłuszcz z brzuchy
chyba ze ktos w trakcie mniej je lub probuje jesc lepiej (bardziej zdrowo) wtedy moze byc widac lepsze efekty
TakiJeden pisze:Cwiczenie miesni brzucha kształtuje miesien a nie sprawia we tracicie tłuszcz z brzuchy
A myślisz że skąd się bierze energia dla mięśni brzucha?Otóż właśnie z tłuszczyku na brzuchu..ale jego spalenie nie nastąpi w ciągu kilku dni nie łudźcie sie..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
ehehe Pegaz takiej bzdury to ja jeszce nie słyszałem od kiedy 6 lat temu zaczałem bawic sie w ten sport
Energia na pierwszym miejscu pobierana jest z weglowodanow uwierz mi jestem na dietach prawie cały rok. To czy spalisz tłuszcz zalezy od tego ile wciagu dnia zjesz kcal i ile ich spalisz. Jesli jesz normalnei i trzymasz wage i nie robisz kompletnie nic to bedziesz trzymał wage dalej
jak dorzucisz cwiczenia ruch do tego masz niezła przemiane materii to siła rzeczy spadnie Ci tłuszcz chodz nie zawsze bo zalezy ile dostarczasz organizmowi białka weglowodanow i najlepiej zdrowych tłuszczy. Organizm pobiera energie z weglwodanow
gdy one sie skoncza odzywiasz sie źle to czesto na drugim miejscu pobiera z białka bo jest to lepszy energetyk od tłuszczów chodz jescez alezy jakis tłuszczów ale nieche mi sie tutaj tak wiele pisac na ten temat
Pozdo
Druga sprawa dla reszty uwierzcie mi ze jesli macie spory brzuch to 6 weidera nic nie da. Cwiczenie miesni brzucha kształtuje miesien a nie sprawia we tracicie tłuszcz z brzuchy
Aerobiczna "szóstka" Weidera.
Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha
łyso ?
haha no łyso wiesz co to samo mowia o sauna soluszyn czy jak to sie pisze i o motylkach na miesnie brzucha hahaha naprawde rozpisywałem w swoim zyciu wiele diet i treningow siedze na forach kulturystycznych i bawie sie w to 6 lat
pomaga spalic tłuszcz jasne ale nie da sie spalic tłuszczu jesli nie jest to poparte odzywiwaniem przeczytaj jeszce raz to co napisalem u góry
to tak samo jak samo chodzenie na siłownie nie da Ci miesni
niestety sylwetka do 70 % dieta 20 % cwiczenie i 10 % inne hehe chyba ze jestes cudem genetycznym typu Coleman i Pudzianowski
(wiem ze wiekoszosc zaraz napisze ze oni to ładnie koksuja itd ) tak koksuja ale znam ludzi ktorzy koksuja wiecej od nich a nigdy nie osiagna tego samego 
mika pisze:tez zastanbawialam sie nad tymi cwiczeniami ale przy moim trybie rzycia tto niemozliwe.... nawet jak bym chciala . te cwiczeni trzeba robic regoralnie a mi by w tygodniu wypadaly min 3 dni...wiec nawetr nie mam sensu zaczynac
Te cwiczenia to jest 30 min dziennie(maks) i jak sobie pociagniesz 2 tyg bo wiecej nie dasz rady i od razu zaczniesz nastepne 2, to jednak miesnie pracuja bez przerwy w jakis sposob, fakt ze nie zachowujesz zasady weidera nr 3 bodajze, ale to po prostu nie ebdzie takiego efektu jakby byl. A zasada owa mowi o narzucaniu coraz wiekszej pracy dla miesnia.
Cwicz ile mozesz
makrox pisze:E mam pytanie... bo właśnie sobie wykonałem 7 dzień i dziwi mnie fakt że teraz (mimo iz w 3 dniu trening był lżejszy ) mam mniejsze bóle miesni brzucha niż np po 3 dniu. czy to mogło wynikać z tego że coś zrobiłem nie tak, za lekko ? a może to normalne bo już sie miesnie przyzwyczaiły ?
Domyslam sie ze nie cwiczyles wczesnniej - stad bol miesni. Teraz sie przyzwyczaily troche i jest lepiej, nie czujesz zakwasow. Ale 6 pewnie tez robisz niedokladnie:)
TakiJeden pisze:to ja Ci odpowiemnie czujesz bo miesnie stały sie mocniejsze pozatym brzuch sie bardzo szybko regeneruje.Druga sprawa dla reszty uwierzcie mi ze jesli macie spory brzuch to 6 weidera nic nie da. Cwiczenie miesni brzucha kształtuje miesien a nie sprawia we tracicie tłuszcz z brzuchy
chyba ze ktos w trakcie mniej je lub probuje jesc lepiej (bardziej zdrowo) wtedy moze byc widac lepsze efekty
Ja mam brzuch i po 2 tyg 6 plus nie jedzenie pieczywa spadl mi brzuch co bylo widac wyraznie a zeszlo pare kilko wiec efekty sa.
Dieta to jest sposob odzywiania i ma wplyw na spalanie tluszczu. Ale procentowo to sie chyba kolego przez te 6 lat nie nauczyles zbyt dobrze
O jakim mowisz zdrowym odzywianiu? O jedzeniu bialka i odzywek?
Racje masz w jednym - ruch, dieta i systematycznosc daje efekt. I nie porownujmy diety lekkoatlety, kulturysty, i zwyklego czlowieka, bo dla kazdego przynajmniej od samej wagi i podstawowych miar "zdrowotnych" jak np cisnienie
A jesli faktycznie sie na tym znasz to jak skomentujesz diete kwasniewskiego ? Wiesz o co chodzi zero maki i produktow opartych na mace, duzo jajek do ok 200 miesiecznie przy duzej masie i odpowiednie proporcje tluszczu do weglowodanow oraz bialka. Przy czym pragne zaznaczyc ze weglowodanow to tam jest b. malo, prawie w ogóle nie ma
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy, a mozesz opisac co ty tam jesz
co do zwiekszania wysilku - miesnie przyzywczajaja sie do okreslonego wysilku przez co nie rozbudowuja sie, dla tego trzeba zwiekszac liczbe serii.
co do zwiekszania wysilku - miesnie przyzywczajaja sie do okreslonego wysilku przez co nie rozbudowuja sie, dla tego trzeba zwiekszac liczbe serii.
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Pegaz jesli mozesz to nie twórz juz jakis głupot
chyba nie rozumiesz co napisałem do konca i jestem pewny ze energia pobierana jest z weglowodanow w pierwszej kolejnosci
prosze Cie przecyztaj uwaznie co napisałem
a neistety nei da sie miejscowo zrzucic tłuszczu. Hyhy przez 6 lat brałem 2 razy kreatyne 1 raz mega muscle 7 kg i 1 raz białko serwatkowe wiec nie wiele odzywek w zyciu jadłem co do białka to pprzyjacielu niestety jem go 2 g na kg masy ciała wiecej nei ma sensu gdyz odkłada sie w organizmie jako tłuszczyk i jesce nie wielka czesc jest wydalana w tej chwili jestem na zmodyfikowanej diecie kwasniewskiego tzw CKD co roku jestem na tej diecie i daje ona swietne rezultaty. i Hyhy uczyłem sie dosyc sporo i procentowo mozesz mi wierzyc ale ludzie ktorzy w tym siedza powiedzia Ci dokładnie to samo co i jak.