Hyhy moj temat
Antyperspiranty
Moderator: modTeam
ja uzywam antyperspirantu gilette arctic ice. jedyna wada to ten talk ktory pozostaje na wloskach.
najgorszym moim zakupem byl anty nivei. po prostu byl lepki
. wkurzajace uczucie.
normalny dezodorant niby ladnie pachnie, ale wystarczy sie spocic i juz smierdzi. a po anty pot sie wydziela (nie blokuje tak jak ktos napisal), tylko ma postac pachnacej wody
najgorszym moim zakupem byl anty nivei. po prostu byl lepki
normalny dezodorant niby ladnie pachnie, ale wystarczy sie spocic i juz smierdzi. a po anty pot sie wydziela (nie blokuje tak jak ktos napisal), tylko ma postac pachnacej wody
NO wlasnie jak ja uzywam deo, to nic nie smierdzi tylko pachnie! wiec mam chyba odwrotnie niz Ty
tylko ze ja sie bardziej poce niz kiedys... kiedys bylem o ponad 20 kg ciezszy i sie tak nie pocilem (slowo) jak teraz. Nie wiem qrde coz tym zrobic. Zakladam koszulke na siebie za 5 min czuje ze sie poce
No to jest tak censored ze szok i nie chodzi jak mowilem o zapach tylko o wydzielanie sie potu. Moze ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic mozna? 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
No ja tez nie:D Moze sposob odzywiania? Co nalezy wpieprzac zeby sie nie pocic? No i jeszcze - ja sie nie poce na calym ciele tylko pod pachami
a moze sobie wiecej wloskow zrobic:D nie no tak serio to nie wiem ktos tu sie zna na tym, moze ma ciocie dermatologa? 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
Antidral http://www.polfakutno.pl/lek.php?id=66 (przykladowa storna)
Stosowal to ktos?
Antidral http://www.polfakutno.pl/lek.php?id=66 (przykladowa storna)
Stosowal to ktos?
Gosia..., popieram, uzywam i jest super, zapach tez mi sie podoba
Wczesniej uzywalem Adidas;a z formula dla wyczycnowcow, tez jest super, bo jak sie czlowiek spoci, albo jest w trakcie, to zaczyna bardzij pachniec i pachenie przez wiecej niz 24 godziny, wiec raz psiknac na normalny dzien wystarczy
Ale rexona mi teraz ladniej pachnie i dlatego jej uzywam 
to ze jako dziecko lubialem wyszywac, a mama zdrabniala moje imie bo dziewczecu, jeszcze o niczym nie swiadczyHyhy pisze:sam babiejesz![]()
nie bralbym nivei, ani old spicea bo mi sie kojarz z takim ostrym zapachem. ale moze nie wszystkie takie sa. wybralbym pomiedzy gillete, adidas, rexona. w zaleznosci ktory zapch bedzie Ci pasowal.
nieznosze gdy po mnie nikt sie nie odzywa, takze zrob mi te przyjemnosc i odpowiedz 
- Cold Princess
- Pasjonat
Sorry za odgrzebywanie tematu ALE chciałam zapytac Was drogie forumowiczki o antyperspirant, który ładnie (co nie znaczy mocno) pachnie.
Teraz mam Adidasa Fresh w kulce i nie podoba mi sie juz jego zapach.
w ogóle jakie antyperspiranty wg Was sa najkorzystniejsze? dezodoranty, kulki, sztyfty, zele....
Ja zawsze korzystałam ze sztyftów typu rexona, ale one bardzo odparwialy ubrania.
Teraz mam Adidasa Fresh w kulce i nie podoba mi sie juz jego zapach.
w ogóle jakie antyperspiranty wg Was sa najkorzystniejsze? dezodoranty, kulki, sztyfty, zele....
Ja zawsze korzystałam ze sztyftów typu rexona, ale one bardzo odparwialy ubrania.
- ksiezycowka
- Weteran
Cold Princess pisze:w ogóle jakie antyperspiranty wg Was sa najkorzystniejsze? dezodoranty, kulki, sztyfty, zele....
Mia pisze:Po rexonie w sztyfcie mam straszne biale sladytyle, ze mocny jest.
Toz pisalam o ETIAXIL drogi(okolo 50zeta) ale wystarcza na pol roku i stosuje sie go dwa razy w tyg.na noc. Zero sladow, zero pocenia, doslownie. Dostepny tylko w aptece niestety.
ps: jest w kulce i dwa rodzaje, zwykly i do skory wrazliwej.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
tarantula pisze:Toz pisalam o ETIAXIL drogi(okolo 50zeta) ale wystarcza na pol roku i stosuje sie go dwa razy w tyg.na noc. Zero sladow, zero pocenia, doslownie. Dostepny tylko w aptece niestety.
jest także antidral - podobno tak samo dobry, ale o wiele tańszy(o ile pamiętam 7 zł chyba)
Chaos is a friend of mine
Dzindzer pisze:z tym 2 razy na tydzień to mi sie jakos w głowie nie mieści. Przeciez ja sie umyje to wszystko zmyje. Kurcze intryguje mnie to
wlasnie ja tez nad tym intensywnie myslalam
juz w ogole jestem przywyczajona do codziennego uzywania, pewnie z rozmachu tego tez bym uzywala codziennie.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Dzindzer pisze:z tym 2 razy na tydzień to mi sie jakos w głowie nie mieści. Przeciez ja sie umyje to wszystko zmyje. Kurcze intryguje mnie to
Daje wam slowo ,ze tak jest i to dziala. Sama uzywam juz drugiego, obecnie raz na tydzien mi starcza gdy nie ma takich upalow. Mialam dosc innych gdy ciagle zostawialy slady na ubraniach lub kleily sie na skorze.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
inne."
inne."
Mia pisze:Po rexonie w sztyfcie mam straszne biale slady
Tak samo miałam. A ile ja bluzek przez to zniszczonych miałam
tarantula pisze:Toz pisalam o ETIAXIL drogi(okolo 50zeta) ale wystarcza na pol roku i stosuje sie go dwa razy w tyg.na noc.
To odpada, bo zapominałabym że mam go stosować. Ja muszę mieć coś, co się codziennie stosuje, bo inaczej zapominam o tym

tarantula pisze:Daje wam slowo ,ze tak jest i to dziala.
no wierze ci na słowo, co nie zmienia faktu, ze to mnie tak strasznie dziwi
Marissa pisze:To odpada, bo zapominałabym że mam go stosować.
powiesiła bys sobie na scianie kalendarz i takimi czerwonymi krzyzykami zaznaczała dzien smarowania pachy
Ja uzywam albo w kulce albo w zelu, teraz mam Dove
- Cold Princess
- Pasjonat
Mia pisze:Ja sie chyba przerzuce na dezodorant. Po rexonie w sztyfcie mam straszne biale sladytyle, ze mocny jest.
no własnie... potrzeba mi cos mocnego i nie robiacego bialych sladow...
tarantula pisze:ETIAXIL drogi(okolo 50zeta) ale wystarcza na pol roku i stosuje sie go dwa razy w tyg.na noc. Zero sladow, zero pocenia, doslownie. Dostepny tylko w aptece niestety.
Etiaxil jest swietny, pozyczyłąm sobie go od ciotki na jeden raz i pacha nie pocila mi sie przez 2-3 dni
ale jakos nie mam teraz kasiorki tyle
Nola pisze:jest także antidral - podobno tak samo dobry, ale o wiele tańszy(o ile pamiętam 7 zł chyba)
mi nie przynosil efektów... ale moze zle go stosowalam, bo wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze to na noc i ze trezba czekac, az wyschnie, wiec wszytsko prawdopodobnie zostało na piżamce :c
Dzindzer pisze:powiesiła bys sobie na scianie kalendarz i takimi czerwonymi krzyzykami zaznaczała dzien smarowania pachy![]()
i nie zapraszac nikogo do domu przez caly czas stosowania etiaxilu :X
Dzindzer napisał/a:
teraz mam Dove
mi nie odpowiada "bukiet zapachowy" Dove
chociaz z drugiej strony lepiej pachnac mydlem niz potem