Czy ktoś z was stosował lub stosuje Lkarnitynę?
Ja bardzo poważnie się nad tym zastanawiam, ale nie chcę tak całkeim w ciemno.
Zależy mi na spaleniu zbędnego tłuszczyku i delikatnym wypracowaniu mięśni.
Mam 160 cm waże 53 kilo i w sumie jestem w miarę zadodwolona tylko chciałabym mieć trochę szczuplejsze uda i bardziej sprężysty brzuszek.
Wiem że przy zażywaniu lkarnityny trzeba ćwiczyć, ja w sumie trenuje aerobik ale nie wiem czy to właśnie o to chodzi.
To dość drogie jest więc zanim kupię chciałabym jakąś poradę uzyskać. [/b]
Opinie na temat Lkarnityny
Moderator: modTeam
- cyrkonijka
- Zaglądający
a ja sie nie zgodzę z przedmówcą...też wiem z autopsji. Stosowałam ćwiczyłam i były bardzo fajne efekty. Same ćwiczenia takiego nie dawały wcześniej ...ale teraz rozleniwiłam się i wszystko poszło i tak w niepamięć jeśli chodzi o ładne mięśnie:P Cokolwiek wybierzesz to systematyczność to podstawa i porzucaj co zaczniesz bo mięśnie samoistnie sie nie utrzymują po ich wyrobieniu:)
"Miłość jest jak ziewanie, najczęściej kończy się spaniem."
Lodovico Ariosto
Lodovico Ariosto
L-carnityne bralam kiedys przez dluzszy czas. Ale takze regularnie ostro cwiczylam - i to treningi zadzialaly, a nie L-karnityna.
Btw. Polecam http://www.sfd.pl, tam znajdziesz masa informacji o odzywkach i suplementach.
Btw. Polecam http://www.sfd.pl, tam znajdziesz masa informacji o odzywkach i suplementach.
L-Karnityna - brana przed treningiem zwieksza zdlonosci tlenowe organizmu i poprawia metabolizm tluszczow w energie... brana po trenigu jest jako preparat na odchudzanie ktory moim skromnym zdaniem bardzo mało daje ale to tylko moja opinia
nalezy pamietac ze trzeba cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc i to systematycznie bo inaczej nie bedzie efektow, ktore zreszta sa krotkotrwale.
Jak ktos sie zdecyduje to polecam L-karnityne z Multipowera jest najlepsza
nalezy pamietac ze trzeba cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc i to systematycznie bo inaczej nie bedzie efektow, ktore zreszta sa krotkotrwale.
Jak ktos sie zdecyduje to polecam L-karnityne z Multipowera jest najlepsza
Szczerze myslałam, że wytrzymam na treningu tylko z lkarnityną, bo dawała mi sporo energii. pociłam sie niemiłosiernie wytrzymywałam 2 moze czasem 3 godziny aerobiku. Efektem ubocznym było to, że w nocy buziałam sie cała mokra do tego stopnia, że zmieniałam koszulę. Schudnąc nie schudłam, bo jadłam. Od jakiś 2 lat nie miałam tego w ustach, wytrzymuje bez problemu 4 godzinki i schudłam- bo przestałam sie napychać. Regularny wysiłek i silna wola nad talerzem dadzą więcej niz wydana kasa.
witam! ja stosowałam lkarnityne szczególnie podczas obozów sportowych.....kiedy treningi odbywały sie 3 razy dziennie....sama nie wiem czy to ze po takich obozach miałam duzo lepsza kondycje było zasługa własnie lkarnityny czy jednak samego cwiczenia bardzo intensywnego...wydaje mi sie ze lkarnityna to tylko taki tam malutki wspomagacz