Witam.
Od pewnego czasu (ok tygodnia) mam na penisie, a konkretnie na żołądziu czerwonawe plamki wielkości
1 mm. Na początku maiłem jedną taką plamkę, później dwie.. a teraz ok dziesięciu.
Plamki nie bolą, przy dotykaniu nieco swędzą. Dodam też iż w okresie gdy pojawiło mi się to
dobrodziejstwo nie maiałem żadnych kontaktów seksulanych, a jeżeli chodzi o utrzymywanie higieny
to nie miałem nigdy z tym problemu (kompię się cały 1, czasami 2 razy dziennie).
Czy wiecie co to może być? A może ktoś z Was wie jak to leczyć? Nazawa maści, czy żelu
mile widziana.
Z góry dziękuję za pomoc.
PZDR
Marek
Dziwne plamki.. do znających temat
Moderator: modTeam
marek!widzialam twojego posta juz na innym forum!napisz na www.seksoteka.pl-tam na pytania odpowiadaja lekarze.pozdrawiam
Nie wiem dokładnie jak to wyglada co piszesz no bo i skad bym miał wiedziec , wiem ze czasami ale zadko mam podobny problem , ale ja wiem skad mój wynika , ale tu go ciezko opisywac , napisz na meila , i chce dodac ze wizyta u lekaza to bardzo dobry pomysł------ dodam ze to nic powaznego --ale mogę sie mylić
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- szczęściarz
- Zaglądający
Z TEGO CO WIEM, BYĆ MOŻE ZE SWOJEGO DOŚWIADCZENIA, POWSTAJĄ ONE CZASEM PO PIESZCZOTACH ORALNYCH CZYLI tzw. LODACH. POWIEDZ, CZY W TWOIM PRZYPADKU WYSTĄPIŁO TO PO TAKICH OKOLICZNOŚCIA??
POZDRAWIAM
: 
POZDRAWIAM