A few questions

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

zielona
Uzależniony
Uzależniony
A few questions

Postautor: zielona » 16 mar 2006, 14:08

no więc tak.
Czy zainfekowanie się grzybkiem może mieć wpływ na opóźnienie się okresu?
Czy otoz nasz bohater z pierwszego pytania, moze byc powodem, ze nie moge przyjmowac tabletek antyanty? Lub raczej jak bym to ujela, hm jesli juz jestem np ja mniej wiecej zdrowa :> ale bardziej na wiecej niz na mniej. No i ogolnie tak.
Hm wybieram się do ginekologa po tabletki, nigdy jeszcze nie brałam, dlatego tak sie pytam za wczasu :wink: tak sie orientuje, bo tez zapytam oto ofkurs lekarza :) [/i]
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
Chili
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chili » 16 mar 2006, 15:56

Przedewszystkim powinnaś się wyleczyć jesli jakaś infekcje masz. Nie ma co tego przeciągać, bo może tylko sie pogorszyć. Myśle, że taka infekcja nie bedzie przeciwskazaniem do brania tabletek. Ale leczyć trzeba!
Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda! :)
zielona
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zielona » 16 mar 2006, 16:12

to przeca to robie :>
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"

[Akurat- "O dziewiątce"]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2006, 17:41

zielona pisze:zy otoz nasz bohater z pierwszego pytania, moze byc powodem, ze nie moge przyjmowac tabletek antyanty? Lub raczej jak bym to ujela, hm jesli juz jestem np ja mniej wiecej zdrowa :> ale bardziej na wiecej niz na mniej. No i ogolnie tak.
Jak z okresem to nie wiem, ale wiem ze czesc leków antygrzybkowych powoduje obnizenie skutecznosci tabletek ;P

Wróć do „Zdrowie i uroda”