Wstydliwa sprawa.
Moderator: modTeam
Wstydliwa sprawa.
Zaraziłam się czymś... na tym forum nie ma nic o chorobach wenerycznych. Aż mi głupio pisać. Nie wiem czy to przez sex, czy też od mycia się w miejscach uczęszczanych przez innych. lecze sie już miesiąc i nic. facet na którego padło podejrzenie odwrócił sie na pięcie. ja zostałam z tym sama. ktoś ma jakieś doświadczenia?mam zajebistego doła, ale również zajebista nauczkę.
- ksiezycowka
- Weteran
bez obrazy....ale gość trochę taki kretyn
.... jak można swoją kobietę zostawić bo ma problemy ze zdrowiem <boje_sie> , no sorry....ale ja myślałem, że prędzej czy później każdy facet dojrzewa
jak widać się myliłem ....
Fajna82 nie martw się.....stosuj się dokładnie do zaleceń lekarza..... z tego co wiem leczenie takich chorób jest dosyć długie i kłopotliwe zwykle (chociaż sam nie miałem takiego problemu) , tak więc cierpliwości przede wszystkim....no i chyba trzeba rzeczywiście przerwę z sexem dłuższą
Fajna82 nie martw się.....stosuj się dokładnie do zaleceń lekarza..... z tego co wiem leczenie takich chorób jest dosyć długie i kłopotliwe zwykle (chociaż sam nie miałem takiego problemu) , tak więc cierpliwości przede wszystkim....no i chyba trzeba rzeczywiście przerwę z sexem dłuższą
Jasne, że byłam u lekarza od razu jak cos sie zaczęło dziać. Sama sobie najpierw zdiagnozowała, kłykciny jakieś tam, a lekarz tylko to potwierdził. Nie wygląda to za ciekawie. Biore tablety i nie myślałam o gumkach nigdy, bo po co- takie rzeczy zdarzaja sie tylko na filmach , albo w krajach 3go świata. Bardzo sie pomyliłam.....Boje sie tylko, że to może mieć jakiś wpływ na moje dzieci w przyszłości reszta jest nie ważna. Laski uważajcie, panowie również...
Ojojoj, niedobrze. Pewnie zaraziłaś się od tego typa, co zwiał. Kretyn.
Nauczkę masz nie ma co <boje_sie> , życzę Ci szybciutkiego powrotu do zdrowia, jak w ogóle wygląda leczenie? Da się to wyleczyć? Żeby nie było powrotów? Trzymaj się tam mocno i nie poddawaj się !
Nauczkę masz nie ma co <boje_sie> , życzę Ci szybciutkiego powrotu do zdrowia, jak w ogóle wygląda leczenie? Da się to wyleczyć? Żeby nie było powrotów? Trzymaj się tam mocno i nie poddawaj się !
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Skoro bylas u lekarza to po co ten temat?
A swoja droga: jest tu dosc spora grupa dziewczyn...chodzicie pewnie czesto do ginekologa, wiec moze znajdzie sie ktoras odwazna i spyta sie go np. czy w wolnej chwili nie znalazlby czasu, zeby zajrzec tu na forum i poodpowiadac fachowo na co poniektore tematy?
Moze sie to wydac glupie na pierwszy rzut oka, ale jak sie policzy ile jest tematow o tym czy jestem w ciazy itp. to...
A swoja droga: jest tu dosc spora grupa dziewczyn...chodzicie pewnie czesto do ginekologa, wiec moze znajdzie sie ktoras odwazna i spyta sie go np. czy w wolnej chwili nie znalazlby czasu, zeby zajrzec tu na forum i poodpowiadac fachowo na co poniektore tematy?
Moze sie to wydac glupie na pierwszy rzut oka, ale jak sie policzy ile jest tematow o tym czy jestem w ciazy itp. to...

<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ForsakenXL
- Maniak
fajna82 pisze:kłykciny jakieś tam, a lekarz tylko to potwierdził
Auć, powodzenia w leczeniu. Że nieciekawie wygląda to się domyślam
I opanuj się troszkę, bo mam wrażenie że na własne życzenie łapiesz różne "ciekawostki". Ostatnio połknęłaś globulkę przeciwgrzybiczną, więc domyślam się że też coś było na rzeczy. Chwila przyjemności i miesiące leczenia - kiepski bilans. Ostrożniej dziewczyno, ostrożniej...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
fajna- rzeczywiscie nie za ciekawie ta "przypadlosc" wyglada. Co do tego ze "takie rzeczy"
Juz dobrze wiesz ze nie. Jesli poszlas to lekarza to mysle ze najprawdopodobniej po jakims czasie wroci wszystko do normy.
Natasza - tu daje 2 linki ktore znalazlam:
http://www.nowmed.zdrowemiasto.pl/proktologia/003.html
http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php? ... 384&alt=54
Trzymaj sie fajna i teraz szczegolnie uwazaj na siebie !
fajna82 pisze:zdarzaja sie tylko na filmach , albo w krajach 3go świata
Juz dobrze wiesz ze nie. Jesli poszlas to lekarza to mysle ze najprawdopodobniej po jakims czasie wroci wszystko do normy.
Natasza - tu daje 2 linki ktore znalazlam:
http://www.nowmed.zdrowemiasto.pl/proktologia/003.html
http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php? ... 384&alt=54
Trzymaj sie fajna i teraz szczegolnie uwazaj na siebie !
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Bez jaj ...że takie choroby to w krajach 3 świata...dobrze ,że aids nie złapałaś..bo było by juz po tobie..fajna82 pisze:Jasne, że byłam u lekarza od razu jak cos sie zaczęło dziać. Sama sobie najpierw zdiagnozowała, kłykciny jakieś tam, a lekarz tylko to potwierdził. Nie wygląda to za ciekawie. Biore tablety i nie myślałam o gumkach nigdy, bo po co- takie rzeczy zdarzaja sie tylko na filmach , albo w krajach 3go świata. Bardzo sie pomyliłam.....Boje sie tylko, że to może mieć jakiś wpływ na moje dzieci w przyszłości reszta jest nie ważna. Laski uważajcie, panowie również...
- kot_schrodingera
- Weteran
No właśnie a po co z ich usług korzystacie?Dlatego jestem zwolenniczką monogamicznych związków..nie ma się wtedy takich problemów.Może czasem się, nudzi tak jak mi nieraz,ale mam przynajmniej pewność ,że nie złapię syfa ,ani że ja go znikąd nie przyniosęBlazej30 pisze:fajna82, trzymaj sięmirabelka, zdziwiłabyś się. ile ludzi takie rzeczy łapie. 30% dziwek coś roznosi
mirabelka pisze:No właśnie a po co z ich usług korzystacie?Dlatego jestem zwolenniczką monogamicznych związków..nie ma się wtedy takich problemów.Może czasem się, nudzi tak jak mi nieraz,ale mam przynajmniej pewność ,że nie złapię syfa ,ani że ja go znikąd nie przyniosęBlazej30 pisze:fajna82, trzymaj sięmirabelka, zdziwiłabyś się. ile ludzi takie rzeczy łapie. 30% dziwek coś roznosi
Noto tez nie wychodz z domu , bo sie mozesz przewrucic i złamac nogę !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
nie rozumie do czego ;pijesz; korzystanie z usług prostytutek to nie chleb powszedni ...dle każdego ,ponadto nie sądzę ,żeby ich towarzystwo było jak to określiłeś ;odpowiednie; chyba ,że masz na mysli jakieś inne związki poza małżeńskie...Andrew pisze:mirabelka pisze:No właśnie a po co z ich usług korzystacie?Dlatego jestem zwolenniczką monogamicznych związków..nie ma się wtedy takich problemów.Może czasem się, nudzi tak jak mi nieraz,ale mam przynajmniej pewność ,że nie złapię syfa ,ani że ja go znikąd nie przyniosęBlazej30 pisze:fajna82, trzymaj sięmirabelka, zdziwiłabyś się. ile ludzi takie rzeczy łapie. 30% dziwek coś roznosi
Noto tez nie wychodz z domu , bo sie mozesz przewrucic i złamac nogę !trzeba sie zadawac z odpowiednimi ludzmi ...ot tyle
- kot_schrodingera
- Weteran
A tak wracając do tematu, jestem zywym przykładem na niekompetencję przychodni świadczacych usługi w ramach NFZ-tu. tam lekarka mnie tak leczyła, że aż w końcu powiedziała, że juz jest oki tylko mi sie cos za bardzo to nie podobało. poszłam do prywatnej (bagatela 70 zł) miła konkretna lekarka powiedziała co mam robic i jak i od razu mam inne nastawienie. chociaz jeszcze czasu to potrwa.
Błagam dziewczyny uwazajcie!!!!
Błagam dziewczyny uwazajcie!!!!