TFA pisze:No wlasnie, chyba musze porobic sobie pare fotek
miales mi wyslac

A co do umiesnionych lydek i ud - uwielbiam
Moderator: modTeam
TFA pisze:takisobiegosc pisze:TFA napisał/a:
towerka napisał/a:
TFa a czemu nie bo nie rozumiem?
Bo jak sie robi krate na brzuchu to sie chudnie wszedzie, a zeby miec krate i normalna wage to trzeba uprawiac sport wyczynowo 7 dni w tygodniu, jesc pieczywo chrupkie i liczyc kalorie, bialka, weglowodany i tluszcze w diecie a taki facet nie ma czasu na kobiety
haha ja jestem sportowcem i ma skoromna osoba moze sie pochwalic krata na brzuchu, a zadna diete nie prowadze trzeba tylko chciec mnie zmotywowala kobieta poltora roku temu i teraz jest good waze 75 kg przy 182cm
Hmm dla mnie to ty jestes chudy, ja mowiac "normalna waga" to mialem na mysli jakies conajmniej 85 kg przy tym wzroscie co podales, przy tej wadze i wzroscie co posiadasz to zaden problem zrobic kaloryfer, sztuką jest miec kaloryfer i 40pare cm w lapce, a do tego jest potrzebna dieta, nie ma sily.
takisobiegosc pisze:TFA dla 180cm prawidlowa waga powinna wynoscic 75 kg
takisobiegosc pisze:Jesli piszesz ze przy 180cm masz 85kg to niestety dieta...
Wawa: nie kpij ze rok cwiczysz
TFA dla 180cm prawidlowa waga powinna wynoscic 75 kg
wawa007 pisze:rok, na własnej siłowni. Posadzasz mnie o kpiny? wypraszam sobie.
Haro pisze:Ja pompki robie 5 razy w tygodniu po 300
wawa007 pisze:od roku cwiczen przytyłem jakies 20kg od tamtego czasu jakos specjalnie nie urosłem.
Do siłki(6dni w tygodniu)
moon pisze:Temat jest "jakich facetów lubia kobiety?".
Jako kobieta za siebie odpowiadam : tych co nie o jakis przyrostach i bicepsach gadaja i z silowni rzadko wychodza. Stanowczo nie. Oj nie
natasza pisze:Wszytsko zależy od postury, nie od wskaźników wagi.
moon pisze:Temat jest "jakich facetów lubia kobiety?".
Jako kobieta za siebie odpowiadam : tych co nie o jakis przyrostach i bicepsach gadaja i z silowni rzadko wychodza. Stanowczo nie. Oj nie
bigben pisze:mam pytanie skierowane do kobiet. Jakich facetow lubicie?!?!? duzych przypakowanych czy raczej szczuplych?? (wiem ze niby wyglad zewnetrzny sie nie liczy ale to zawsze wyglad zacheca nas do poznania danej osoby) .
osobiscie jestem w kropce dwa lata temu wazylem 130 kg ale wziolem sie za siebi i zaczolem chodzic na silownie i ogolnie sie usportowilem teraz waze 90 i wiekszosc przerobilem na miesnie ale wydaje mi sie ze teraz jestem za duzy bo mam do tego 185 cm wzrostu i mam wrazenie ze dziewczyny wola szczuplejszych facetow?? prosze o wasze wypowiedzi piekne panie
good_baby pisze:Jakich facetow lubie?
Kobiecych.
moon pisze:Umięśniony, ale nie kwadratowy
http://sympatia.onet.pl/images/s_duze/858ac.jpg
http://aro82.fm.interia.pl/justin1.jpg
Coś pomiędzy tymi dwoma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości