ZAPACH-jaki lubicie?
Moderator: modTeam
Dalej mam dylemat i nie wiem co wybrać 

Ostatnio zmieniony 24 sty 2006, 21:25 przez Mistrzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak więc... Hugo boss szary, Lacoste czerwona, Lacoste szara te mi sie ostatnio podobaja
Dalej mam dylemat i nie wiem co wybrać
No to słuchaj, męska decyzja, i już, Mistrzu
Bierz Szary HB.
Opis do niego znajdziesz w poprzednich postach (Kobietom z tego forum się podoba, więc może to jakiś znak), albo na tej stronie co podałem wyżej...
Koniec zastanawiania się
_
"We have just one world
but we live in different ones"
"We have just one world
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
- Zaglądający
Mistrzo, spróbuj sobie jeszcze Azzaro Visit, albo Azzaro Chrome (Admin go ma
i polecał ... )
Ja dzisiaj zakupiłem Azzaro Visit i zapach jest wyśmienity, trwały i uwodzicielski
A co najważniejsze nie ciężki, ani nie za słodki.
Też polecam.
I pozdrawiam...
Ja dzisiaj zakupiłem Azzaro Visit i zapach jest wyśmienity, trwały i uwodzicielski
A co najważniejsze nie ciężki, ani nie za słodki.
Też polecam.
I pozdrawiam...
_
"We have just one world
"We have just one world
Hehe, no widzisz...
A mnie znowu Chromowany nie podchodzi
Tak to już jest, że na każdym z nas inaczej dany zapach pachnie, i każdy inaczej odczuwa...
Ale to jest dobre...
No to tam popróbuj, może zabierz ze sobą dziewczynę, czy koleżankę, i dokończ dzieła...
...dzieła wyboru
Pozdrawiam!
A mnie znowu Chromowany nie podchodzi

Tak to już jest, że na każdym z nas inaczej dany zapach pachnie, i każdy inaczej odczuwa...
Ale to jest dobre...
No to tam popróbuj, może zabierz ze sobą dziewczynę, czy koleżankę, i dokończ dzieła...
...dzieła wyboru

Pozdrawiam!
_
"We have just one world
"We have just one world
Jareczek, myślę - wnioskując po wcześniejszych postach - , że Mistrzo gustuje w bardziej wyszukanych EDT
co nie zmienia faktu, że zapach kobiety, jak i Zapach Kobiety w wydaniu Arpino, te elementy tego świata, które... no
...przynajmniej godne są zauważenia 

co nie zmienia faktu, że zapach kobiety, jak i Zapach Kobiety w wydaniu Arpino, te elementy tego świata, które... no

_
"We have just one world
"We have just one world
- ForsakenXL
- Maniak
STR8 Adventure i czasem Original, a w lecie mam ochotę wypróbować Energy
Ale ponad wszystko ubóstwiam zapach swojej kobiety

Ale ponad wszystko ubóstwiam zapach swojej kobiety

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Osobiscie z damskich uwielbiam Pume Jamaice, C-Thru zielone i Chanson d'Emotion Tendre Cotton
Z meskich nie wiem, nie znam sie, wiem ze moj chlopak pachnie oblednie i bez zadnych perfum
[ Dodano: 2006-04-03, 19:25 ]
Swego czasu uwielbialam tez zielonego Adidasa ze starej serii ale juz nigdzie nie moge zlapac

Z meskich nie wiem, nie znam sie, wiem ze moj chlopak pachnie oblednie i bez zadnych perfum
[ Dodano: 2006-04-03, 19:25 ]
Swego czasu uwielbialam tez zielonego Adidasa ze starej serii ale juz nigdzie nie moge zlapac
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Jak się używa czegoś takiego żeby było coś czuć, ale bez przesady - nie chciałbym zatruwać powietrza (i marnować kasy)?..
Poza tym, jak taki 'perfum' wygląda? Taki flakonik ze 'spustem'? ;P Dotąd używałem mydła (ewentualnie żelu pod prysznic) i jakiegoś dezodorantu (antypespirant chroni przed potem, a dezodorant tylko pachnie tak?)
Ach - i gdzie znaleźć jakąkolwiek 'perfumerię', o których wspominaliście?
xD
Zdałem sobie właśnie sprawę, że chyba nieco sie zaniedbywałem. Proszę o wyrozumiałość..
Poza tym, jak taki 'perfum' wygląda? Taki flakonik ze 'spustem'? ;P Dotąd używałem mydła (ewentualnie żelu pod prysznic) i jakiegoś dezodorantu (antypespirant chroni przed potem, a dezodorant tylko pachnie tak?)
Ach - i gdzie znaleźć jakąkolwiek 'perfumerię', o których wspominaliście?
xD
Zdałem sobie właśnie sprawę, że chyba nieco sie zaniedbywałem. Proszę o wyrozumiałość..
Ubóstwiam perfumy Davidoffa ....
w połączeniu z moim koffaniem po prostu świruje i nie ma on ani chwilki spokoju ;PP
On natomiast ( ja w sumie też) uwielbia C-Thru black diamond
,albo Tommy Hilfinger -girl "Babe" czy jakoś tak ;PP
w połączeniu z moim koffaniem po prostu świruje i nie ma on ani chwilki spokoju ;PP
On natomiast ( ja w sumie też) uwielbia C-Thru black diamond
,albo Tommy Hilfinger -girl "Babe" czy jakoś tak ;PP
...A strange kind of magic
Running through my brain
Feels I'm in heaven
Or going insane ...
Running through my brain
Feels I'm in heaven
Or going insane ...
- ksiezycowka
- Weteran
A jak inaczej?am pisze:Poza tym, jak taki 'perfum' wygląda? Taki flakonik ze 'spustem'? ;P
Oba chronia ale anty lepiej.am pisze:(antypespirant chroni przed potem, a dezodorant tylko pachnie tak?)
W ksiazce telefonicznej najlepiej.am pisze:gdzie znaleźć jakąkolwiek 'perfumerię', o których wspominaliście?

A ja dostalam paczuszke z Perfumanii dwa dni temu ze swym ukochanym Ralph Lauren "Ralph" i Lancome "Miracle" (owe pierwszy raz, zawsze byly za drogie jak dla mnie). Aleee cuudneee... No i w olejku Egyptian Goddess mam. Ale to taki specyfik specjalny z firmy Auric Blends. Zapach ogolnie pizmowy.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
ja ostatnio sobie kupilam Gordani Gold z Oriflame(ok60zl w promocji, bez promocji ok 90zl) - bardzo ciezki zapach, uzywam rzadko, po za tym mojego faceta meczy ten zapach i go nie lubi -wiec przy nim go nie uzywam. Teraz zakupilam mgielke rozana do ciala (w promocji 19zl, bez promocji ok 30zl), lekki przyjemny zapach
i dostalam od siostry taki spray pomaranczocwy z Avonu ( w pomocji 10zl, bez promocji ok 25zl), bardzo ladny zapach rowniez i taki lekki.
Ja:
Route66 Mystic Road... bo jako woda kolońska jest taniutka (mniej niż 40,- za flakonik) i ma ładny, głęboki zapach z nutką piżma.
Moja kobieta:
Wszystko... jest tak piękna, że pachnie miłością nawet po balsamie nawilżającym Johnson&Johnson... a najpiękniej pachnie "tuż po" gdy oboje jesteśmy spoceni i oddychamy szybko.
Route66 Mystic Road... bo jako woda kolońska jest taniutka (mniej niż 40,- za flakonik) i ma ładny, głęboki zapach z nutką piżma.
Moja kobieta:
Wszystko... jest tak piękna, że pachnie miłością nawet po balsamie nawilżającym Johnson&Johnson... a najpiękniej pachnie "tuż po" gdy oboje jesteśmy spoceni i oddychamy szybko.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.