Solarium
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Yasmine pisze:Czy uwazacie ze to ... wyrzucanie kasy w bloto... ?
Tak
Wszystko w kobiecie pociąga mnie do jej seksualizmu...
Może napiszę coś niepopularnego, ale wedle tego co ja zauważyłem, to kobiety (lub dziewczyny, jak wolicie), które często chodzą na solarium (cały rok są "opalone") mimo ładnego odcienia skóry, tracą na jej wyglądzie - skóra mimo stosowania różnych kremów wydaje się sucha (mniej więcej tak ja u palących)... Więc przyłączę się do tych, którzy mówią, że na specjalne okazje (sylwester, wesele) to i owszem, ale nie na co dzień.
Może napiszę coś niepopularnego, ale wedle tego co ja zauważyłem, to kobiety (lub dziewczyny, jak wolicie), które często chodzą na solarium (cały rok są "opalone") mimo ładnego odcienia skóry, tracą na jej wyglądzie - skóra mimo stosowania różnych kremów wydaje się sucha (mniej więcej tak ja u palących)... Więc przyłączę się do tych, którzy mówią, że na specjalne okazje (sylwester, wesele) to i owszem, ale nie na co dzień.
eh ja tam przygotowuje sie powoli do lata , dawno nie byłam i teraz jestem koloru buraka....
a w ogóle ide bo solara poprawia mi humor....
you touch me
in special places...
in special places...
- ksiezycowka
- Weteran
Moje mi ostatnio mówiło ze tak fajnei wygladalam po wakacjach ze moze bym na solarke poszla. Stanelo na tym ze powiedzialam ze mi nie trzeba tego i kasy nie mam a to tania impreza nie jest. To powiedzial ze jakby co to kupi mi karnecik.
Chociaz szczerze mowiac zaczelam sie bardziej zastanawiac nad karnetem na basenik. Byms e poplywała
Tylko musze znalezc odpowienio tani i duzy basen. Bo jak gdzies w 1 LO poszlam na basen z moim ówczesnym [dał mi w prezencie karnet] to sie ratownicy ze mnei śmieli 
Chociaz szczerze mowiac zaczelam sie bardziej zastanawiac nad karnetem na basenik. Byms e poplywała
moon pisze:Moje mi ostatnio mówiło ze tak fajnei wygladalam po wakacjach ze moze bym na solarke poszla. Stanelo na tym ze powiedzialam ze mi nie trzeba tego i kasy nie mam a to tania impreza nie jest. To powiedzial ze jakby co to kupi mi karnecik.
najdrozsze jest opalenia sie potem , "dopalanie" nie jest juz takie drogie...
you touch me
in special places...
in special places...