macie specyficzny swój styl???

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sty 2006, 13:16

sanguis pisze:no jakos nie bardzo dziala na mnie taki widok ze gacie wystaja ponad spodnie przy kazdym kroku czy sklonieniu sie

Ale to nie wina gaci tylko takich spodni. Ja nosze stringi i jak sie schylam to mi gaci nie widac ;P

sanguis pisze:dlatego mowie ze stringi to mozna do spodni z materialu nosic a nie na codzien bo to ani wygodne ani estetyczne

Ty facet - nie Tobie oceniac jakie są ;P
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 26 sty 2006, 13:18

jak to nie
ja wszystko moge oceniac i zawsze to robie
moon, zalozyc sie moge o cokolwiek ze wystaja ci te stringi, moze jeszcze powiesz ze sprawdzasz za kazdym razem jak sie schylasz czy nic nie widac, nie wiem co wy kobity w tych majtkach widzicie
lelum polelum
hmm mikaaa, coz moze ciebie to podnieca.....
(L)
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 26 sty 2006, 13:20

sanguis pisze:hmm mikaaa, coz moze ciebie to podnieca.....

eh nigdy tego nie skumasz....
co innego jak załoze bielizne od mojego kochania wiedzac ze mu sie podoba i kupil ja specjalnie dla mnie
niz jak sobie kupie ja sama to chyba logiczne , czy nie??

a dowiem sie wkoncu o ceny tych pasów z rajstopami?? plis
you touch me
in special places...
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 26 sty 2006, 13:24

no coz, to twoja logika ale jakos mnie do niej nie przekonalas
tak samo jak do bialych obcislych gaci
o tym nie warto rozmawiac :PPP
(L)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sty 2006, 13:33

sanguis pisze:moon, zalozyc sie moge o cokolwiek ze wystaja ci te stringi, moze jeszcze powiesz ze sprawdzasz za kazdym razem jak sie schylasz czy nic nie widac, nie wiem co wy kobity w tych majtkach widzicie

Jasne. Raczej moje bawełniane rajstopy w rozmierze xxl żeby były za duże i siegały niemal pod biust [nie moge miec gołych nerek] im przeszkadzaja w tym ;P

sanguis pisze:a wszystko moge oceniac i zawsze to robie

Ta a Twoja ocena jest tak istotna jak zeszłoroczny śnieg.

a dowiem sie wkoncu o ceny tych pasów z rajstopami?? plis

z pończochami. Ni wiem ile teraz. Zalezy gdzie kupisz. Ja za sam pas zapłaciłam kiedyś tam ze 30 zł. Ale moe zalezy gdzie kupisz i jaki model. Ostatnio pończoszki mi moje kupiło za 24 zł o ile sie nei myle.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 26 sty 2006, 13:35

z pończochami. Ni wiem ile teraz. Zalezy gdzie kupisz. Ja za sam pas zapłaciłam kiedyś tam ze 30 zł. Ale moe zalezy gdzie kupisz i jaki model. Ostatnio pończoszki mi moje kupiło za 24 zł o ile sie nei myle.

to chyba musze przeprosic skarbonke i znow cos zaczac zbierac <aniolek>
you touch me

in special places...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 sty 2006, 13:46

sanguis pisze:nie wiem co wy kobity w tych majtkach widzicie

wygode !! :).
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 26 sty 2006, 15:32

ja kupilam pas do ponczoch za 24 zeta, a ponczochy cos ok 18 zl, zalezy jeszcze jakie.

Ja tam lubie sama kupic bielizne w ramach niespodzianki <aniolek> i patrzec jak sie zachwyca mna ubrana w cos czego jeszcze na mnie nie widzial...
A stringi naprawde wbrew pozorom sa wygodne, poza tym nie kazde bede wystawac ze spodni - po to wlasnie ludzie wymyslili biodrowki <diabel> chociaz tak jak pisalam ostatnio wole takie kobiece boksereczki. BTW - nie tylko stringi moga wystawac ze spodni i byc widoczne :P
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 26 sty 2006, 16:12

1. Stringi to najapetyczniejsze majteczki jaie człowiek wymyślił 8)
2. Moja Myszka też lubi mi zrobić niespodziankę i w jej ramach kupić coś pikantnego. Czarne 'samonośki' Gatta ubieły pode mną kolana <zakochany>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 sty 2006, 18:08

sanguis pisze:no jakos nie bardzo dziala na mnie taki widok ze gacie wystaja ponad spodnie

moje nie wystaja, chyba, że chce to mam takie sliczne wyzsze
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 sty 2006, 23:37

ForsakenXL pisze:Czarne 'samonośki'

Wole zwykłe niż samonośne.
Ale i samonośne kabaretki nosze :)
bigben
Początkujący
Początkujący
Postautor: bigben » 11 lut 2006, 12:57

Proste styl hardcoreowo uliczny
Noise

Postautor: Noise » 14 lut 2006, 08:46

Ja tam nie mam określonego stylu. Kupuję Sobie to co mi sie podoba i tyle. Ludzie pytają, dlaczego nie wyglądam jak metal mimo, że słucham metalu. Może gdyby nie rodzice i zbyt liczne zbiegi okoliczności wyglądałbym jak kolejny "czarnuch". Póki co chodze Sobie w sweterkach, które uwielbiam :D Są cieplutkie i mięciutkie xD
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 14 lut 2006, 10:53

Noise pisze:Może gdyby nie rodzice i zbyt liczne zbiegi okoliczności wyglądałbym jak kolejny "czarnuch"

Nie, błagam - nie! :)

bigben pisze:Proste styl hardcoreowo uliczny

To jest dobre :)

ForsakenXL pisze:Czarne 'samonośki' Gatta ubieły pode mną kolana

Nic nie mów :) Ja tu wyposzczony siedzę :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 14 lut 2006, 11:02

Ciekawski <glaszcze>

Ja zdecydowanie mam swój specyficzny styl i każdy kto mnie zna o tym wie. Ludzie próbowali mnie szufladkować, ale nikomu się to nie udało, ponieważ mój styl zawiera w sobie zbyt wiele różnych elementów, jednak tworzących spójną całość. po prostu mój styl to mój styl :]
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Noise

Postautor: Noise » 14 lut 2006, 12:14

Póki co ubieram się w to co lubię i tyle. Nie chcę być kolejną, atką samą osobą w tłumie. Wiem, zę to ciężkie zadanie, ale jak długo będę przy zdrowych zmysłach będę się ubierał tak jak chcę, a nie jak ktoś lubi lub uważa. Jest tyle osób ubranych na czarno, że aż się głupio robi. Musi byc kolorowo a nie czarno :D
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 14 lut 2006, 15:30

Noise pisze:Ludzie pytają, dlaczego nie wyglądam jak metal mimo, że słucham metalu.

A tam, to że sie słucha takiej albo takiej muzyki nie zobowiązuje do tego, by nosić konkretne rzeczy, charakterystyczne dla jakiegoś stylu. Nigdy tak nie uważałam. Czarny lubię swoją drogą, nie dlatego że słucham cieższych brzmień. Kojarzy mi się z elegancją, ale co za dużo to nie zdrowo. Poza tym często lubiłam robić coś na przekór, przykładowo nigdy nie nosiłam i nie kupowałam koszulek z ulubionym zespołem tak jak to większość metalowców, punkowców, itd. czyni :]
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Noise

Postautor: Noise » 14 lut 2006, 17:22

Ja kupiłem choć tego nie żałuję. Uważam, zę kwestia ubioru to sprawa osobista. Nie lubię kiedy XX tych samych osób ubiera się w takie same spodnie, bluzy czy coś takiego. A z tego co się dowiedziałem to gdy nosi się bluzę pewnego zespołu można dostać wpi.erd.ol gdy się nie zna całej dyskografii... Sic! I to nie odnosi się tylko do chłopaków, wręcz przeciwnie! JA słucham tego co lubię i mi to zwisa, zę nie znam tytułów płyt zespołów których mam koszulki. Podobają mi się bo mają fajną grafikę i tyle. Poza tym to tylko koszulka....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 lut 2006, 23:49

ptaszek pisze:przykładowo nigdy nie nosiłam i nie kupowałam koszulek z ulubionym zespołem tak jak to większość metalowców, punkowców, itd. czyni :]

Ja do tej pory sypiam z Kurtem cobainem na piersiach ;P
Awatar użytkownika
miś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: miś » 17 lut 2006, 00:45

hmm. Nie wiem czy to jest jakies inne ,ale znajomi mowia mi ,ze nie jestem normalny. Nosze tak zwane "skejty" + bluze z kapturem a do tego irokezik czarny. W dodatku ciuchy takie nosze z jednej przyczyny, sa niesamowicie wygodne szczegolnie ,ze waze 88kg na 185cm wzrostu wiec jestem z tych wiekszych

edit: Oczywiscie 185.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2006, 08:56 przez miś, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 lut 2006, 01:39

miś pisze:85cm

Mas zmniej niz metr wzrostu ? :|
Awatar użytkownika
ryba chyba
Bywalec
Bywalec
Postautor: ryba chyba » 17 lut 2006, 22:23

Z moim stylem to jest tak...staram się wyszukiwac unikatowe rzeczy, bo nieźle się irytuuję jak widzę kogoś w takim samym sweterku co ja:P a mój styl mozna określić jako....zmienny;) ostatnio lubię old school :D
ćśśśśśśśśśś...;) ryby głosu nie mają;))
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 18 lut 2006, 21:10

ja do niedawna prezentowałam styl typowo studencki tzn jeansy, sweterki zadnych ekstrawagancji itp. Ale przyznam że zapragnęłam nieco bardziej podkreślac swoja kobiecość i już są pierwsze pozytywne komentarze :D
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 18 lut 2006, 23:24

Ach, no właśnie... Czasem i ja mam ochotę na więcej kobiecości w swoim wyglądzie... Chodzi mi o strój oczywiście. Zaczynam mieć potrzebę noszenia zwiewnych spódniczek, jak się zrobi cieplej :)
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 19 lut 2006, 00:08

Ja nie miałem jako takiego stylu, ale zaczynam się zastanawiać nad obraniem takowego. Zasięgnę porady siostry, czy to w ogole bedzie się dobrze komponować ;)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 lut 2006, 11:41

cubasa pisze:a nie miałem jako takiego stylu, ale zaczynam się zastanawiać nad obraniem takowego. Zasięgnę porady siostry, czy to w ogole bedzie się dobrze komponować ;)

Masz bałdzio fajny styl :)

aczynam mieć potrzebę noszenia zwiewnych spódniczek, jak się zrobi cieplej :)

Oj tak tak TAAAAAAAAAK! Ma bym ciepło - ja chce moje spódniczki zwiewne ;(
Kocham moje spoódniczki i żeby nie było to chyba element mojego image, nie? <okularki>

Wróć do „Zdrowie i uroda”