Choroba Peyroniego
Moderator: modTeam
- themadablues
- Bywalec
Wiele rzeczy mozna przeczytac o tej chorobie...W najwiekszym skrocie jest to plastyczne stwardnienie czlonka - jego przyczyna nie jest niestety znana...Jak sie okazalo ja rowniez na ''to'' choruje...Moj penis wyglada mniej wiecej tak : Przykladowa fotka (specjalnie nie wkleilem zdjecia bo nie wiem czy mozna) - tylko dla osob z mocnymi nerwami...Nie jest to moje zdjecie ale moj penis wyglada bardzo podobnie. Dodam tylko ze drugie zdjecie przedstawia stan po operacji
Do tej pory nie uprawialem seksu gdyz jestem przekonany ze choroba ta bedzie mi przeszkadzac, poza tym - jest to duzy dyskomfort....
Jak dowiedzialem sie od pewnego wybitnego specjalisty - rzeczywiscie jest to niemaly problem - oczywiscie jest to profesor ktory potrafi ''naprostowac'' penisa chirurgicznie co wiaze sie ze sporymi kosztami...Sama tylko wizyta kosztuje 150zl a tak naprawde do niczego nie prowadzi - potwierdza jedynie, ze rzeczywiscie jest sie jej ''nosicielem''
W tej chwili nie stac mnie na operacje, wiec musze z tym zyc...ale moje pytanie jest takie :
1.Do mezczyzn : czy macie podobny problem jak ja ?
2.Do kobiet : czy uwazacie ze z takim penisem rzeczywiscie jest problem ?
Do tej pory nie uprawialem seksu gdyz jestem przekonany ze choroba ta bedzie mi przeszkadzac, poza tym - jest to duzy dyskomfort....
Jak dowiedzialem sie od pewnego wybitnego specjalisty - rzeczywiscie jest to niemaly problem - oczywiscie jest to profesor ktory potrafi ''naprostowac'' penisa chirurgicznie co wiaze sie ze sporymi kosztami...Sama tylko wizyta kosztuje 150zl a tak naprawde do niczego nie prowadzi - potwierdza jedynie, ze rzeczywiscie jest sie jej ''nosicielem''
W tej chwili nie stac mnie na operacje, wiec musze z tym zyc...ale moje pytanie jest takie :
1.Do mezczyzn : czy macie podobny problem jak ja ?
2.Do kobiet : czy uwazacie ze z takim penisem rzeczywiscie jest problem ?
Stary uwierz mi, to nie problem, nawet niewiem czy to chorobą można nazwać. po prostu jest to skrzywienie nie w lewo, nie w prawo, a w dół i czym się tu martwić jak staje i jest twardy. A tak w ogóle to możesz tym dać większą rozkosz <aniolek2> .
Taka mała ciekawostka: w sexshopach sprzedają wibratory zakrzywione, do pobudzania punktu G (hehe a ja znowu z tym punktem, chyba się uzależniłem) <aniolek2> .
Taka mała ciekawostka: w sexshopach sprzedają wibratory zakrzywione, do pobudzania punktu G (hehe a ja znowu z tym punktem, chyba się uzależniłem) <aniolek2> .
''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''
Wergiliusz
Wergiliusz
- themadablues
- Bywalec
Max pisze:Stary uwierz mi, to nie problem, nawet niewiem czy to chorobą można nazwać. po prostu jest to skrzywienie nie w lewo, nie w prawo, a w dół i czym się tu martwić jak staje i jest twardy. A tak w ogóle to możesz tym dać większą rozkosz <aniolek2> .
Wiesz,moze to nie jest jakis wielki problem ale na pewno nie jest to komfortowa sytuacja...Dziewczyna z ktora bylem 4 lata powiedziala ze Jej to nie przeszkadza, ale jakos nie moglem sie przelamac - chciala sie ze mna kochac a ja glupi nie wierzylem ze moze sie udac. No i juz nie jestesmy razem...Moj penis jest skrzywiony tak jak na zdjeciu - do dolu i lekko w lewo
- themadablues
- Bywalec
themadablues pisze:Tak, jasne. Tylko moj jest jeszcze bardziej skrzywiony niz na zalaczonym zdjeciu
No i!! Ja też ma skrzywiony w dół i w ogóle o tym nie mysle i kur...wa ty tez przestan bo sie kompleksów nabawisz. Aha, sprawdziłem go w akcji i było super

Wergiliusz
Wergiliusz
Haro pisze:Jak nie jest tak jak na rysunku, to jest ok... Bez paniki usmiech
censored.JPG
<browar> Browar dla tego pana <browar> <brawo1>
P.S. Splułem cały monitor jak to zobaczyłem <jol> . Przyznam że masz talent artystyczny, toznaczy plastyczny
Wergiliusz
Wergiliusz
Re: Choroba Peyroniego
themadablues pisze:2.Do kobiet : czy uwazacie ze z takim penisem rzeczywiscie jest problem ?
Ja osobiście uważam ,że to nie jest jakis istotny problem...właściwie to dla mnie wcale nie jest problem...więc sie nie martw
Popieram zdanie kolegów...a ten obrazek ,który wstawił Haro jest po prostu genialny .Brawo!!!!! <browar>
Haro na tym rysunku to chyba słoń z czuprynką?
D
Ale chyba nie sądzisz ze to przez Twoj skrzywiony penis?
themadablues pisze: chciala sie ze mna kochac a ja glupi nie wierzylem ze moze sie udac. No i juz nie jestesmy razem
Ale chyba nie sądzisz ze to przez Twoj skrzywiony penis?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Kurde tak patrze na zdjecie, to jednak jest roznorodnosc w ksztaltach penisow, moj jest zupelnie nie podobny, lekko zagiety do gory i stoi punkt dwunasta, idealnie prosty penis to bardzo rzadka sprawa, jesli twoja kobieta chciala sie z toba kochac, no to nie masz sie chyba o co martwic, to jest twoj kompleks, a kobietom jak sam mowisz to nie przeszkadza.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
-
- Weteran
Piec minut patrzylam na ten rysunek zeby sie polapac CO to. A potem niemalze oplulam klawiature
DD Dobre
Mojemu facetowi tez jakos tak krzywo staje. I nic to nie przeszkadza.
Mojemu facetowi tez jakos tak krzywo staje. I nic to nie przeszkadza.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
http://republika.pl/skrzywienie-penisa/ - jak zawsze krótko i na temat <browar> polecam
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Orbital pisze:http://republika.pl/skrzywienie-penisa/ - jak zawsze krótko i na temat <browar> polecam
..i mądrze <browar>
Większości kobiet to nie przeszkadza!!!
..a ja ,jak już mówiłam, jestem tego przykładem
Ps. Więc jak widzisz: sporo osób ma tak samo jak Ty...i pewnie Cie to nie pocieszy,ale...spora liczba osobników naszego gatunku nie posiada tego narządu wcale..np. ja

- themadablues
- Bywalec
silence pisze:Orbital pisze:http://republika.pl/skrzywienie-penisa/ - jak zawsze krótko i na temat <browar> polecam
..i mądrze <browar>
Większości kobiet to nie przeszkadza!!!
..a ja ,jak już mówiłam, jestem tego przykładem
Ps. Więc jak widzisz: sporo osób ma tak samo jak Ty...i pewnie Cie to nie pocieszy,ale...spora liczba osobników naszego gatunku nie posiada tego narządu wcale..np. ja![]()
Hahahaa
themadablues pisze:
HahahaaTo wcale nie bylo smieszne
Niestety mi to przeszkadza..
bo za duzo o tym myślisz...
Koko pisze:Themadablues,
a gdybyś nie wiedział, że to "choroba"? Nadal byś pisał
...i to pytanie jest w tym przypadku bardzo mądre...Zastanowiłbyś sie może czy coś jest nie tak...ale pewnie nie było by to dla Ciebie problemem
- themadablues
- Bywalec
a gdybyś nie wiedział, że to "choroba"? Nadal byś pisał?Niestety mi to przeszkadza..
Mnie, jako kobiecie, też to w niczym nie przeszkadzało.
Na poczatku nie wiedzialem ze jest to choroba ale cos mi oczywiscie nie pasowalo...Wiedzialem ze u niektorych mezczyzn zdarzaja sie takie rzeczy ale u mnie jest to naprawde duze skrzywienie - jak powiedzial sam prof.Perdzyński...Wiec na pewno w jakis sposob bedzie to przeszkadzalo
Do kobiet : czy uwazacie ze z takim penisem rzeczywiscie jest problem ?
Powtarzam, dla mnie nie było żadnego problemu.
Nie wiem o ile stopni Twój jest wykrzywiony, ale dobra rada... najpierw postaraj się to zaakceptować, a nawet próbuj wykorzystać, później ewentualnie kieruj się w stronę operacji, o której konsekwencjach, jak mniemam dr Perdzyński
Zatem.. co lepsze?
... P.S. nazwisko doktora- prześmieszne
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- themadablues
- Bywalec
Koko pisze:Do kobiet : czy uwazacie ze z takim penisem rzeczywiscie jest problem ?
Powtarzam, dla mnie nie było żadnego problemu.
Nie wiem o ile stopni Twój jest wykrzywiony, ale dobra rada... najpierw postaraj się to zaakceptować, a nawet próbuj wykorzystać, później ewentualnie kieruj się w stronę operacji, o której konsekwencjach, jak mniemam dr Perdzyński, Cię uprzedził?
Zatem.. co lepsze?
... P.S. nazwisko doktora- prześmieszne
O ile ? Mysle ze jakies 45 stopni...Profesor o wszystkim mi powiedzial...A co do nazwiska - moze smieszne ale facet jest naprawde dobry w tym co robi
http://www.perdzynski.pl/site.php - prof. nadzw. dr. hab. med.. polecam... ;p;p;p 

No to nie za ciekawie ...
Czy to może, być ta choroba ? [Zdjęcie - http://img256.imageshack.us/img256/8079/xxvp6.jpg ]
Nie wiem co z tym robić. A ja jestem z natury taki, że wszystkim się przejmuję ...
Czy to może, być ta choroba ? [Zdjęcie - http://img256.imageshack.us/img256/8079/xxvp6.jpg ]
Nie wiem co z tym robić. A ja jestem z natury taki, że wszystkim się przejmuję ...