Badanie ginekologiczne

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 22 kwie 2004, 08:25

No to moja należy do tych 20%, pani ginekolog u której była jej się spodobała i chyba do niej będzie chodzić. Je je je, nie będzie sie może rozbierać przed obcymi facetami :P ;) (no chyba, że się zdecyduje później, bo to była jej pierwsza wizyta)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 kwie 2004, 08:32

Ja mówie o tych kobietach co to chodza juz jakis czas do ginekologa , czyli kiedyś chodziły do pani , potem ze wzgledów np przeprowadzak , zmuszone były isc do pana ,a chodza do ginekologa juz np . lat 20 , te wszystki mówią ze u faceta jest lepiej ! znaczy sie 80%
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 22 kwie 2004, 08:36

A ja nie mówiłem że zawsze będzie do niej chodzić. Może zmieni. Ale może nie. :):
Wszak pozostaje owe 20%, a to nie jest wcale taki mały odsetek. :>
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 22 kwie 2004, 12:09

Ni polecałbym kobiet Ginekologów tylko dlatego ze Ty miałaś dobrego ! 80 % kobiet chodzacych do ginekologa woli facetów , zamiast kobiet ginekologów !

Oj, Krzysiu, Krzysiu... wiem, że Polacy mają z tym trudności, ale naucz się czytać ze zrozumieniem :P

Napisałam:
6. Najlepiej iść do poleconego ginekologa (pierwszy raz najlepiej kobiety)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 kwie 2004, 12:51

No tak !! masz racje nie pomyslałem i odpisałem ! cóz ---- WYBACZ !! ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 kwie 2004, 22:32

A ja naprawde niewiem dlaczego Wy tak dyskryminujecie panie ginekolog. To nie kwestia delikatnosci czy wiedzy, i facet i kobieta maja taka sama przeciez. Tu chodzi o psychike i tyle :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 23 kwie 2004, 22:39

Coś musi w tym być... Ale spójrz na to Maverick (statystyk podobno z Ciebie niezły ;)) - te 20% to wcale nie tak mało. toż to 1 na 5. :D

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 23 kwie 2004, 22:43

Ciekawe skad Krzys wzial te 80%... Badania OBOPu?
Anna
Bywalec
Bywalec
Postautor: Anna » 24 kwie 2004, 11:18

Z doswiadczenia wiem ,ze wiecej kobiet chodzi do facetow ginekologow.....ponoc sa lepsi.......ocene pozostawiam innym...... Tez wole isc do faceta...i takiego mam doktorka....umie z ni rozmawiac,a to podstawa szczera rozmowa bez krepacji.Uwazam ,ze jest dobry w te klocki....chaaaaa
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 kwie 2004, 21:05

Jak to skad wziołem !! sam przeprowadziłem ankiete w tej sprawie , a moje ankiety nie bardzo sie róznia od jakichkolwiek innych , no moze te moje sa po prostu lepsze ! ;) :D
Keplianica

Postautor: Keplianica » 24 kwie 2004, 21:06

A jak dla mnie to, czy kobieta pojdzie do męzczyzny czy kobiety ma niewielkie znaczenie.
A co do Krzysia to zapytałabym się czy kiedys byłes kobietą, że wg ciebie faceci to lepsi ginekolodzy? Bazowanie na statystykach to nie wszystko. Ja nie chodzę do gabinetów mając przedo oczami statystyki, że KONIECZNIE MUSZĘ IŚĆ DO FACETA bo kobieta jest niedelikatna, że mnie obrzeza itp. Każdy lekarz, do którego nie mam zarzutów jest dobry. Ważne, by był rzeczowy, delikatny i dyskretny. A płeć? To tak jak z kucharzami i kucharkami. Jeśli najeszz sie do syta i nie bedziesz cierpieć na sensacje żołądkowe, to kucharz\rka jest dobra. Wiec po co się spierać o takie rzeczy?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 kwie 2004, 21:28

Wybacz ! ale jak byś pomyslała to byś zrozumiała !!! skoro na 100 znajomych mi Kobiet 80 chodzi do facetów , bo są lepsi nizli kobiety do których wczesniej chodziły , a te 20 chodzi do kobiet tylko dlatego ze po prostu chodza , bo zawsze chodziły ! ale ciekawe ile z nich jak by tak poszło do faceta bo np , pani by zachorowała i nie mozliwe by było do niej pujsc ??? to gdyby wruciła , ile z tych 20 odeszło by od niej do faceta ????
Tak jak najlepszymi kucharzami wsród ogółu , są faceci !! tak samo jest z ginekologią !!
jest cos takiego jak ........... dobry ..........i LEPSZY !
NIE TWIERDZE ZE KOBIETY SĄ GORSZYMI , ALE FACECI SA LEPSZYMI , I TO KOBIETY TAK MÓWIĄ NIE JA !! ja je tylko słucham !!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 kwie 2004, 12:00

A mi sie nadal wydaje ze to nie jest kwestia tego co dany ginekolog umie tylko psychiki. Kobieta woli sie rozebrac i dac dotykac facetowi :565:
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 25 kwie 2004, 14:30

A mi sie nadal wydaje ze to nie jest kwestia tego co dany ginekolog umie tylko psychiki. Kobieta woli sie rozebrac i dac dotykac facetowi

Moja np. nie :P
(no chyba że do czasu)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 kwie 2004, 18:40

Kobieta nie powie komplementu kobiecie , a facet tak , choc czasem nawet nie musi go mówic .A nikt tak nie jest łasy na komplementy jak KObiety ! :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 25 kwie 2004, 22:09

No to normalne ze kobieta nie powie kobiecie komplementu. Ale od tego jest facet kobiety a nie ginekolog! A poza tym zaraz sie jeszcze okaze ze podnieca je to ze oglada je facet...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 kwie 2004, 11:40

Zł :551: a interpretacja mojej wypowiedzi !!!!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 kwie 2004, 20:54

To nie interpretacja Twojej wypowiedzi, a moja wypowiedz :)
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 25 maja 2004, 10:41

Hej!! dopisze coś do tego starego temaciku, bo właśnie wróciłam od ginekologa. Nie było tak źle w sumie nie bałam się, przezyłam nikt mnie nie zjadł ala bardzo się ciesze ze już mam to za sobą. Pani ginekolog była bardzo miła jednak nie badała mnie normalnie, ale trwało to tak szybko że nawet nie zauważyłam kiedy włożyła a nawet kiedy wyciągnęła palec:) Przepisała mi tableteczki Logest.

Pozdrowienia!!!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 26 maja 2004, 01:08

Pani ginekolog była bardzo miła jednak nie badała mnie normalnie, ale trwało to tak szybko że nawet nie zauważyłam kiedy włożyła a nawet kiedy wyciągnęła palec:) Przepisała mi tableteczki Logest.

...Masz 16 lat, a czy mama wie, że już współżyjesz?
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 26 maja 2004, 13:32

...Masz 16 lat, a czy mama wie, że już współżyjesz?

W tym roczku bede mieć 17 no i jeszcze nie współżyje, ale w najblizszym czasie zamierzam rozpocząć dlatego też byłam u lekarza.

A mama hmmm myśle że wie o co chodzi bo przecież puszcza mnie z moim chłopakiem nad morze a przecież oczywiste jest że jak sie razem śpi to ......

A poza tym po co ma to wiedzieć, mam ot tak powiedzieć " Wiesz mamo bede współżyć"??
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 27 maja 2004, 10:26

Jarek pisze:...Masz 16 lat, a czy mama wie, że już współżyjesz?

Przecież nikt nie mówi rodzicą o tym, że współżyje. Kiedyś był na TVNie w programie "Rozmowy w toku" właśnie o seksie i tam mówił psycholog, że nawet nie powinno się mówić. To jest intymna sfera życia i rodzice nawet nie powinni do niej wkraczać. Rodzice także ci nie mówią np. "możesz wyjść z domu bo chcemy się kochać". A poza tym rodzice zwykle uznają nas, za jeszcze za małe na takie rzeczy i tylko by się denerwowali.

Madzia musiałaś trafić na dobrego ginekologa, bo jak ja poszłam za pierwszym razem do ginekologa (a miałam 17 lat) nie było tak dobrze. Badanie nie bolało i nie było złe, ale potem jak powiedziałam, że chciałabym żeby mi przepisała tabletki to dała mi 5 minutowy wykład o tym, że nie powinnam jeszcze się kochać, że jestem za młoda itd. Ale przepisała mi je mówiąc, że ten świat schodzi na psy.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 27 maja 2004, 10:43

[quote] Przepisała mi tableteczki Logest.

Przecież jak mama zobaczy te tabletki to i tak się dowie po co córcia je bierze. Nie lepiej więc powiedzieć otwarcie, niż się z tym kryć?, co czasem może doprowadzić do nie wzięcia w odpowiednim czasie. I właśnie w tym kontekście zadałem to pytanie.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, 23:14 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 maja 2004, 18:23

A mama hmmm myśle że wie o co chodzi bo przecież puszcza mnie z moim chłopakiem nad morze a przecież oczywiste jest że jak sie razem śpi to ......

w zeszlym roku bylam w Twoim wieku i tez na wakacje pojechalam nad morze z chlopakiem i spalismy w jednym lozku a jednak seksu nie uprawialismy takze to nie jest takie oczywiste jak Ci sie wydaje.

Ja w tym miesiacu wybieram sie po tabletki ale najpierw wsyztsko powiem mamie co i jak. Chce zeby tabletki lezaly na wierzchu, zebym nie musial sie kryc z nimi tak jak to robia moje kolezanki, bo pewnie gdybym sie z nimi ukrywala to bym nie raz zapomniala o wzieciu tabletki.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 27 maja 2004, 21:42

... A po jakimś czasie ciężko byłoby ukryć COŚ. ;) :P

Wróć do „Zdrowie i uroda”