mam problem
Moderator: modTeam
mam problem
Witam wszystkich. Jestem tu nowa a ten post to moj debiut. POtrzebuje pomocy. Tak wyglada moj problem.
Mam 17. Od czerwca nie mam okresu. Niewiem znikl czy co?!Uprawialam z chlopakiem petting i on sie boi ze jestem ciazy. Jednak nie mam zadnych niepokojacych objawow, a mysle ze po trzech miesiacach juz dawno cos by sie dalo zauwazyc. Dodam jeszcze ze nie jestem dziewica ale niewiem czy to istotne.Co o tym myslicie. Jest jeszcze druga sprawa. Przez ten caly czas mam uplawy w najrozniejszych kolorach tzn brunatny, zolty,bialy. A te biala sa strasznie geste jak galareta:( Czasami boli mnie tez na dole po lewej stronie raz nawet nie moglam sie ruszyc przez chwile. A jakis miesiec temu zauwazylam ze gdy sie podcieralam na papierze bylo ciupinke krwi. To na pewno nie byl okres. Czesto tez boli mnie glowa, czasami brzuch. Prosze napiszcie mi czy moge byc w ciazy czy nie. i co mi moze byc do lekarza pojde ale jeszcze na razie sie boje... z gory dziekuje
Mam 17. Od czerwca nie mam okresu. Niewiem znikl czy co?!Uprawialam z chlopakiem petting i on sie boi ze jestem ciazy. Jednak nie mam zadnych niepokojacych objawow, a mysle ze po trzech miesiacach juz dawno cos by sie dalo zauwazyc. Dodam jeszcze ze nie jestem dziewica ale niewiem czy to istotne.Co o tym myslicie. Jest jeszcze druga sprawa. Przez ten caly czas mam uplawy w najrozniejszych kolorach tzn brunatny, zolty,bialy. A te biala sa strasznie geste jak galareta:( Czasami boli mnie tez na dole po lewej stronie raz nawet nie moglam sie ruszyc przez chwile. A jakis miesiec temu zauwazylam ze gdy sie podcieralam na papierze bylo ciupinke krwi. To na pewno nie byl okres. Czesto tez boli mnie glowa, czasami brzuch. Prosze napiszcie mi czy moge byc w ciazy czy nie. i co mi moze byc do lekarza pojde ale jeszcze na razie sie boje... z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2005, 23:59 przez OLKA145, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
No dziecinko . Mam dla ciebie dwie wiadomości jedna dobra druga zła. Zacznę od dobrej : ciąża raczej brak , aczkolwiek powinnaś zrobic test . A ta zła : powinnaś iść do gina i najlepeij na usg , bo te bóle to ja znam skręca Cię i nie można sie ruszać . Wydaje mi sie , żę masz PCO syndrom policystyczny jajników . Wiem brzmi strasznie . Są to torbiele , ale nie jestem ginem , Ale takie objawy są trakcie tej choroby . Maszeruj do gina lub sie módl aby to była ciąża.
Aneczka
Olka wiesz, że takie bobaski są słodziutkie? <diabelek1>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
ej ja sie nie znam na tych wszystich uplawach itp ale to jest nienormalne moze jestes chora idz do lekarza. lekarz NIKOMU nie powie, wszystko miedzy wami zostanie. A cipke to on widzial juz nie jedna to Twoja nei zrobi na nim wrazenia - potraktuje Cie jak pacjentke jak kogos komu POMOZE. Moim zdaniem w ciazy na 100% niejestes. O wiele "gorsze" rzeczy ze swoja robilem, tez stracha mialem ale jest ok. Glowa do gory i do doktora/rki
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.