Czy spotkaliście się kiedykolwiek u mężczyzny z trudnościami w stosowaniu prezerwatyw, które powodować by miała budowa jego członka?
Tak samo u kobiet?
Zetknęłam się z czymś takim dzisiaj i byłam... szczerze mówiąc zdziwiona, może niesłusznie?
Moderator: modTeam
Czy spotkaliście się kiedykolwiek u mężczyzny z trudnościami w stosowaniu prezerwatyw, które powodować by miała budowa jego członka?
Tak samo u kobiet?
Zetknęłam się z czymś takim dzisiaj i byłam... szczerze mówiąc zdziwiona, może niesłusznie?
BlueEyes pisze:Czy spotkaliście się kiedykolwiek u mężczyzny z trudnościami w stosowaniu prezerwatyw, które powodować by miała budowa jego członka?
Jarek pisze: A tak w ogóle to na czym te trudności miały by polegać?
... i czemu nie mogl w tym przypadku? Bo nie napisalas...
budowa pewnej części mojego ciała nie pozwala na stosowanie prezerwatywy, bo Tobie jak i mnie mogłoby być nieprzyjemnie
Sarah jesteśmy za poważnymi ludźmi na tego typu zabawy...
No ja nie wiem... Nie moglbym tak oklamac osoby ktora kocham.
Tylko ze ja jestem w zwiazku z osoba ktora kocham i nie planuje innego wiec mnie zrozumDziwi mnie ze przy takiego typu wypowiedziach odrazu jest mowa o miłosci. Maverick seks nie zawsze równa sie milosc. Poki co w wieku 18 lat patrzy sie na to ze musze kochac ta druga osobe zeby z nia to zrobic ze potrzeba czasu i dzieje sie to najczesciej conajmniej po roku albo i wiecej znajomosci. A jak bedziesz starszy i bedziesz mial zalozmy 23 lata i poznasz dziewczyne bedzie wam milo to do zblizen dochodzi w znacznie krotszym czasie a ja nie bardzo wierze ze w ciagu 2 miesiecy mozna sie zakochac...
w wieku 18 lat patrzy sie na to ze musze kochac ta druga osobe zeby z nia to zrobic ze potrzeba czasu i dzieje sie to najczesciej conajmniej po roku albo i wiecej znajomosci. A jak bedziesz starszy i bedziesz mial zalozmy 23 lata i poznasz dziewczyne bedzie wam milo to do zblizen dochodzi w znacznie krotszym czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości