![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
GŁÓWNIE DO KOBIET - NADMIERNE OWŁOSIENIE...
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
ptaszek pisze:ych... maszynką w miejscach intymnych... mam nadzieję że to boli nie gorzej niż pierwsze golenie nóg za pomocą tego małego bzykadła.
<boje_sie> przecież golenie nie boli, chyba, że sięnie znam, ale mnie nie bolało
[ Dodano: 2005-07-25, 19:12 ]
EE to racja, 1100zl naszykuję i luz
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- ksiezycowka
- Weteran
mam nadzieję że to boli nie gorzej niż pierwsze golenie nóg za pomocą tego małego bzykadła.
Golenie absolutnie nie boli!
Myślisz, że gdyby bolało to bym goliła?Pewnie bym wtedy zarośnięta chodziła, bo inne metody mi jakoś nie lezą <aniolek2>
A przepraszam. Golenie boli tylko w jednym wypadku, gdy się zatniesz.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja zamierzam wyprobowac w najblizszych dniach, ale nie sama bo sama bym sobie tego nie oderwala to musi byc ktos kto to pociagnie jednym szybkim wprawnym ruchem. Jezeli sasiadka nie bedzie mogla to pojde jeszcze raz do salonu na woskowanie. Na jak dlugo ciezko powiedziec bo u kazdego inaczej. Na oko dziala to w ten sam sposob co depilator wiec obstawiam ze na tyle samo starcza.
gosia pisze:a czy uzywala ktoras z was wosku w plastrach? Czy usuwaja wlosy dokladnie?? i na jak dlugo?
ja uzywam do ud - kiedys ogolilam i mam teraz

moon pisze:mam nadzieję że to boli nie gorzej niż pierwsze golenie nóg za pomocą tego małego bzykadła.
Golenie absolutnie nie boli!
Ech... no może się nie zrozumiałyśmy... miałam na myśli elektryczną, nie tą zwykła... chyba że jestem na tyle zakręcona że.. aaa zresztą.
Tą zwykłą golę w miejscach intymnych - chodzi tylko o to, że efekty są takie sobie... i, jak wcześniej pisałam, obszar lasu się niebezpiecznie rozprzestrzenia na uda

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
napisze tak - ze dwa razy sprobowalam potraktowac sie depilatorem w sferze bikini - hardcore, przynajmniej jak dla mnie, nie na moja wytrzymalosc. Chce sprobowac woskiem tylko chcialabym to zrobic rownoczesnie z woskowaniem nog a do tego trzeba troche zarosnac ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth pisze:sama dokladniej sie nie orientuje na ile, kumpela byla, mowila ze ok 1cm, wiec jak na razie dla mnie odpada, bo nie chce taka zarosnieta spotykac sie z facetem i badz tu kobieto madra...
ło Jezu ... To ja Cię rozumiem, 1cm to dużo
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- ksiezycowka
- Weteran
Woskiem depilowałam i cale nogi i bikini (ale to już nie całe, tylko tak, że został pasek). Wszystko u kosmetyczki. Bolało, ale trzeba cierpieć, by być piękna
Sama bym sobie tak dokładnie nie zrobiła, a poza tym, nie wiem czy bym dała radę oderwać plastry
Co prawda teraz rzadko to robię, bo nie cierpię "zarastać" przed taką depilacją. Niestety, przy wosku nie wszystko idealnie znika, bo zawsze się trafią jakieś krótsze włoski, których wosk nie złapie. Ale i tak jest to moim zdaniem najskuteczniejsza metoda.
Raz kiedyś potraktowałam nogi depilatorem - i już nigdy więcej. Strasznie mi zaczęły wrastać włoski. Tak jak wcześniej nie miałam pojęcia jak to jest, tak po jednorazowym użyciu depilatora mam dość do końca życia. To było tragiczne...
Raz kiedyś potraktowałam nogi depilatorem - i już nigdy więcej. Strasznie mi zaczęły wrastać włoski. Tak jak wcześniej nie miałam pojęcia jak to jest, tak po jednorazowym użyciu depilatora mam dość do końca życia. To było tragiczne...
Babeczki - dajcie spokuj - owłosienie jest bardzo podniecające nie ważne gdzie jest - nie ma potrzeby go golić - o ile nie jest na twarzy bo broda juz nie jest miła. Za to cała reszta (oprócz głowy jest zarąbista). I jak wam na plaży spod kostiumu wystają kłaki to też jest podniecające i super. A scierpieć tego nie mogą tylko ine babeczki - a czy to dla nich się depilujecie czy dla facetów - a faceci wolą włochy!!!
nikifor pisze:I jak wam na plaży spod kostiumu wystają kłaki to też jest podniecające i super. A scierpieć tego nie mogą tylko ine babeczki - a czy to dla nich się depilujecie czy dla facetów - a faceci wolą włochy!!!
Ja robie to dla siebie. Nie mam zamiaru miec wystajacych klakow spod bikini <belt1> .
nikifor pisze:Babeczki - dajcie spokuj - owłosienie jest bardzo podniecające nie ważne gdzie jest - nie ma potrzeby go golić - o ile nie jest na twarzy bo broda juz nie jest miła. Za to cała reszta (oprócz głowy jest zarąbista). I jak wam na plaży spod kostiumu wystają kłaki to też jest podniecające i super. A scierpieć tego nie mogą tylko ine babeczki - a czy to dla nich się depilujecie czy dla facetów - a faceci wolą włochy!!!
hehe...nie byl bym taki pewien na widok owych kłaczków robi mi się niedobrze
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
nikifor pisze:Matka natura jakos sobie wymysliła kto ma ile włochów i gdzie - babeczki i tak mają mniej i mniejszych - no i po co z tym walczyć teraz przecież modna jest ekologia czyli życie w zgodzie z naturą więc skoro włosy rosną to nie trzeba im przeszkadzać.
no to po co sie stryżesz obcinasz paznokcie itp itd??
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
gole sie dla swojego wlasnego dobrego samopoczucia a nie dlatego ze facetowi tak to sie podoba. W momentach kiedy nie mam faceta nie zaprzestaje depilacji wiec jak widac facet nie ma na to wplywu. Nie wyobrazam sobie siebie chodzacej po plazy z owlosieniem na nogach i wlosach wystajacych spod kostiumu <belt1>
Ale co kto lubi
Ale co kto lubi
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ksiezycowka
- Weteran
Dla mnei to tez obrzydlistwo. W ogóle skąd taki "genialny" pomysł, ze któraś kobieta depiluje sie dla faceta?Co poniektórzy mają za wysokie o sobie mniemanie chyba
Ja dla siebie, po to żeby czuć sie fajnie i komfortowo. ;P Jak każda normalna kobieta dbam o siebie, dla siebie i w tyłku mam zdanie innych.

Ja dla siebie, po to żeby czuć sie fajnie i komfortowo. ;P Jak każda normalna kobieta dbam o siebie, dla siebie i w tyłku mam zdanie innych.
.. kłaczki są fajne .. o ile kobitka nie cierpi na hirsutyzm - nadmiar hormonów męskich .. to oznaka, że staje się androgyniczna - ni chłop, ni baba ..
.. higiena higieną, samopoczucie samopoczuciem .. jak już w okolice bikini wchodzi laser i spore wydatki - to już gruba przesada .. <sloneczko3>
.. młode włoski naprawdę są sexy, a jeśli któraś usuwa je, bo jej chłopaczkowi to przeszkadza, to może mieć gwarancję, że za parę lat będzie mu przeszkadzać, że zupa bedzie za słona .. <siekiera2>
((
.. higiena higieną, samopoczucie samopoczuciem .. jak już w okolice bikini wchodzi laser i spore wydatki - to już gruba przesada .. <sloneczko3>
.. młode włoski naprawdę są sexy, a jeśli któraś usuwa je, bo jej chłopaczkowi to przeszkadza, to może mieć gwarancję, że za parę lat będzie mu przeszkadzać, że zupa bedzie za słona .. <siekiera2>

.. zawrzyjmy nerwicowy sojusz i poszukajmy kozła ofiarnego ..