Ja nie mam kompleksów na temat swojego biustu choć kiedyś miałam. Teraz zdaje sobie sprawe z tego, że nie każdy może mieć taki sam a ideał piękna jest naprawde różny dla każdego faceta. Mam za to inny kompleks.
No chyba jednak faceci nie mają aż takich kompleksów na temat swojego wyglądu jak my. Nie przejmują się tym tak bardzo, chociaż oczywiście i są wyjatki.
Silikonowy biust
Moderator: modTeam
Pegaz pisze:Apoza tym jak wspanialy by silikonowy biust nie byl,to blizn nic nie jest w stanie ukryć
A wręcz przeciwnie
fifi pisze:Ze facet z zewnatrz może nie wyczuwać silikonu, w to wierzę, ale jak kobieta odczuwa dotyk faceta?
Receptory czuciowe są w skórze a wkładki pod gruczołem więc w niczym to nie przeszkadza.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
guli pisze:Pegaz napisał/a:
Apoza tym jak wspanialy by silikonowy biust nie byl,to blizn nic nie jest w stanie ukryć
A wręcz przeciwnieniedawno u znajomej przyglądałem się dokładnie, blizn nie widać ani nie czuć pod palcem, w ogóle to w życiu bym się nie zorientował gdyby nie powiedziała.
Może nie ma silikonów

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran
idas pisze:Nawet najmniejszy biust to jest cos...a czemu "because it's REAL!!! And it's ALIVE!!!"
Im dluzej zyje tym bardziej sie upewniam ze ludziom na starosc co raz glupsze rzeczy przychodza do lba... az sie boje o siebie
hehehe i ja też boje się że na starość mi odbije jeśli już mi nie odbiło..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?