Jak przekonac dziewczyne że nie jest gruba...

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 10 sie 2005, 13:13

Pegaz pisze:Skąd wiesz ?hehe...Ja bym mojej dzieczyny nie zaminil na żadne kości z filmu

[ Dodano: 2005-08-10, 12:41 ]
P.S. pomalowane kości..i przypalone na solarium

Ja też :) ale popatrzeć lubię...

A swoją drogą odnoszę czasem wrażenie, że mężczyźni - przeciwnicy makijażu, solarium i innych zabiegów upiększających obawiają się po prostu, że jak dziewczyna będzie za dobrze wyglądać to ktoś im ją sprzątnie :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 13:16

Zawsze można powiedzieć że aby z czymś walczyć(stwierdzać brzydote) trzeba to (aktorki)poznać.. :P
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 sie 2005, 13:34

guli pisze:przeciwnicy makijażu, solarium i innych zabiegów upiększających obawiają się po prostu, że jak dziewczyna będzie za dobrze wyglądać to ktoś im ją sprzątnie

Ja też mam podobne wrażenie. :DDD Co lepsze spora częśc facetów, która jest przeciw często nawet niezauważa, ze dziewczyna jest upiększona i sądza, zę naturalna. Naiwniaki <hahaha>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 13:38

heh..Naturalna to nie taka ktora się nie myje tylko jak idzie to nie sypie się za nią tapeta albo fragmenty dopiero co spalonej na solarium skóry :D a ja tam poznam każdy nawet najmniejszy makijaż i jeśli jest ładny też docenie :)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 10 sie 2005, 15:42

guli pisze:A swoją drogą odnoszę czasem wrażenie, że mężczyźni - przeciwnicy makijażu, solarium i innych zabiegów upiększających obawiają się po prostu, że jak dziewczyna będzie za dobrze wyglądać to ktoś im ją sprzątnie

Dokladnie <banan> .
moon pisze:Co lepsze spora częśc facetów, która jest przeciw często nawet niezauważa, ze dziewczyna jest upiększona i sądza, zę naturalna. Naiwniaki

No wlasnie. Mowia ze nie lubia malowanych a sie zachwywaja takimi (nie zdajac sobie sprawy , ze ta ma podklad, puder itp - mysla ze to naturalne piekno) :D.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 16:04

Jeśli chcecie to wierzcie sobie że makijażu delikatnego nie ropoznamy :) hehe..żyjcie w błogiej nieświadomości.. :D
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 10 sie 2005, 16:10

Albo przeczytajcie to: http://www.durex.pl/maly_problem.html schemat podobny, tylko zamiast wagi jest kwestia biustu. Dobre, ze jest z punktu widzenia kobiety i meżczyzny. Radze zastosować sie do sposobu tego faceta, moze podziała :]
Ja po przeczytaniu z moim chłopakiem tego już na nic się nie skarżę, bo wiem jak jest więc nie chcę się nad sobą użalać. Przeczytaj to razem ze swoją panną ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 sie 2005, 17:36

Pegaz pisze:Andrew ale te dzisiejsze kobietki są rozbrykane i non stop muszą być przekonywane że są the best :)

No i ...????? ja tak samo musze byc cały czas przekonywany , ze jestem the best <aniolek2>
kobieta nie umalowana ...dla mnie jest naga ! <browar>
i zeby wszyscy załapali to napisze ...wiadomo naga jest oki , ale czy nie lepiej wyglada w slicznej bieliznie !! <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 sie 2005, 18:07

Pegaz pisze:wierzcie sobie że makijażu delikatnego nie ropoznamy

Nie mówię, że wszyscy ale sporo jest takich naiwniaków.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 18:25

dobry makijaż jest dobry a tapeta jest zawze tylko tapetą..kiedyś miałem okazje patrzeć jak jedna diewczyna drugą malowała obydwie się zachwycały a to była zwykła tandeta ta pomalowana miała oczy jak podbite.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 sie 2005, 18:34

Etam ... Pegaz ...sie nie znasz ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 18:37

Andrew pisze:Etam ... Pegaz ...sie nie znasz ! <aniolek2>

Hehe a może jednak :D
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 10 sie 2005, 19:26

Ja tam mojemu facetowi nie wierze, kiedy mi mowi, ze podobam mu sie taka jaka jestem. Dla mnie to tylko taki wybieg z Jego strony, zeby mi humor poprawic, a ja jestem zbyt realistyczna, zeby naiwnie wierzyc w te Jego czule slowka mowione "bo tak wypada".

Ale skoro jest ze mna to znaczy, ze jest w stanie zaakceptowac moje mankamenty. Ja akceptuje Jego takiego jaki jest (chociaz czasem mam zapedy ustawiania Jego swiata po mojemu, ale to temat na inna pogawedke. Staram sie z tym walczyc ale marnie mi wychodzi), a On mnie. I o to tu chodzi.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl

Wróć do „Zdrowie i uroda”